Selçuk Şahin'in Alex isyanı

Güncelleme Tarihi:

Selçuk Şahinin Alex isyanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 19:06

Fenerbahçeli Selçuk Şahin, eski kaptanı Alex de Souza'nın futbolu bırakmasıyla ilgili yorum yapmadığı için kendisini sosyal medyadan eleştiren taraftarlara sert çıktı: "8 yıl beraber oynadığım birine sanal alemden mi mesaj atacağım? Kendisiyle özel görüştüm ve mutluluklar diledim."

Haberin Devamı

Fenerbahçeli Selçuk Şahin, sarı lacivertli takımın eski kaptanı Alex de Souza'nın jübilesi sonrası kendisine yöneltilen eleştirilere sert çıktı.

Bazı taraftarların "Yıllarca beraber oynadığın Alex'in futbolu bırakması için neden yorum yapmıyorsun?" şeklindeki eleştirilerine hedef olan Selçuk, bu sözlere Twitter'dan yanıt verdi. Tecrübeli futbolcu, "Alex'e neden tweet atmadın diye soran arkadaşlar, ben 8 yıl beraber oynadığım, kaptanlığımı yapmış birine sanal alemden mi mesaj atacağım? Kendisiyle dün özel konuştum, bundan sonraki hayatında mutluluklar diledim. O yüzden saçma sapan yorumlar yapmayın" ifadesini kullandı.

Selçuk Şahinin Alex isyanı

Haberin Devamı

TEBRİK MESAJLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Selçuk Şahin ayrıca Instagram adresinden, Türkiye'de ilk kez hurriyet.com.tr'nin duyurduğu nişan töreniyle ilgili açıklama yaptı.

SELÇUK ŞAHİN'DEN SÜRPRİZ NİŞAN

Uzun süredir beraber olduğu Emel Demiryürek'le geçtiğimiz pazar günü Mersin'de nişanlanan Selçuk, nişanlısıyla çektirdiği fotoğrafa şu mesajı yazdı:

"Evlilik yolunda ilk adımı attık, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim"

Selçuk Şahinin Alex isyanı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!