Şaşmaz’daki park sorunu TBMM gündeminde

Güncelleme Tarihi:

Şaşmaz’daki park sorunu TBMM gündeminde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2014 01:08

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi alanındaki kamyon ve TIR parklarının trafik akışına olumsuz etkileri ile esnafın kuralsız yapılan parktan duyduğu rahatsızlığını TBMM gündemine taşıdı.

Haberin Devamı

Esnafın, kamyon ve TIR’ların neden olduğu trafik keşmekeşinden kurtulmak için kamyon ve TIR parklarının şehir dışında uygun bir mekana taşınması konusundaki kararın uygulanmasını talep ettiğini belirten Gök, önergede şu sorulara yer verdi:

KARAR NEDEN UYGULANMADI

“Büyükşehir Belediye Meclisince, İstanbul Yolu Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi içerisinde bulunan kamyon ve TIR parklarının trafik akışına olumsuz etkisini önlemek amacıyla Şaşmaz Oto Sanayi sahasından çıkartılarak şehir dışında uygun yerlere konuşlandırılmasına ilişkin olarak 12.12.2011 tarihinde oy birliğiyle bir karar alınmış mıdır? Böyle bir karar alınmışsa neden uygulanmamıştır? Şaşmaz Sanayi Sitesi’ndeki ve civardaki tüm esnafı rahatsız eden kamyon ve TIR keşmekeşine, aynı zamanda güvenlik zafiyetine de yol açan bu duruma son verilmesi için ilgililere bir talimat verecek misiniz? Büyükşehir Belediye Meclisi, Belediye Encümeni ve UKOME kararlarını uygulamayan sorumlular hakkında soruşturma başlatacak mısınız?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!