Ünlülerin bakım sırları

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin bakım sırları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2014 01:06

Kırmızı halılar, patlayan flaşlar, kameralar... Hayatları çok şatafatlı görünse de Hollywood ünlüleri cilt bakımlarında sadelikten yana. Profesyonel hayatta sürekli makyaj yaptıkları için olsagerek, günlük hayatta "Ne kadar sade o kadar iyi" anlayışını benimsiyorlar. Liseden beri aynı temizleyiciyi kullanan da var, "Güneş koruyucum olmadan asla" diyen de. İşte, güzel yıldızların cilt bakım sırları...

Haberin Devamı

CİLDİNİ HEM İÇTEN HEM DIŞTAN BESLİYOR
Drew Barrymore

Ünlülerin bakım sırları

11 aylıktan beri kamera karşısında, şu an 40 yaşın kapısına dayandı, iki çocuk annesi ama hala çocuksu... 7 yaşında E.T.'deki rolünden beri makyaj sandalyesine oturmayı ve o koltuktan başka bir insan olarak kalkmayı sevdiğini söyleyen Barrymore, günlük hayatta ise cildine nefes aldırmayı tercih ediyor. Ancak her an fotoğrafının çekilmesi riskine karşı göz altı kapatıcı, allık ve rujdan da vazgeçemiyor. Bakım ürünlerini her zaman eczaneden alınan markalar arasından seçiyor. Cildini günde iki kere yıkıyor ve temizleme ürünü için paraya kıydığını itiraf ediyor. Cildini çok renksiz bulduğu için canlandırıcı serumları seviyor. Cilt bakımının önce içten başlaması gerektiğini belirten Barrymore, yıllardır taze hazırlanmış yeşil smoothie'ler ile hem sağlığını hem de cildini destekliyor.

Haberin Devamı

VAZGEÇİLMEZİ ARI SÜTÜ MASKESİ
Jennifer Aniston

Ünlülerin bakım sırları

Güzel oyuncu, makyajı bir kamuflaj olarak kullanmaktan yıllar önce vazgeçmiş. Cilt bakımı için medikal ürünlerle kozmetikleri bir arada kullanıyor. Ancak kozmetikte pahalı ve şatafatlı şişelerden uzak duruyor. Bu konudaki felsefesi, "Ne kadar basit o kadar iyi". Liseden beri aynı arındırıcı sabunu kullandığını söylüyor. Güneş koruyucu içeren günlük nemlendirici ve cilt yenileyici arı sütü maskesi vazgeçilmezleri arasında. İş dışında yanaklarını renklendirmek için hafif bir allık tercih ediyor. En çok önem verdiği üçlü ise uyku, su ve sağlıklı beslenme.

MAKYAJINI TEMİZLEMEDEN UYUMUYOR
Kim Kardashian

Ünlülerin bakım sırları

Makyaj yapmayı seven ama yatağa makyajla gitmeyecek kadar da cildine düşkün olan Kardashian, "Makyaj, gün içinde havadaki her şeyin cilde yapışmasına sebep oluyor. Sivilce ve kırışıklıklardan korunmak için cilt temizliği çok önemli. Makyaj temizleme mendillerimi her zaman yanımda taşırım" diyor. Güneş koruyucusunu ise bir adaya düşse yanına alacağı üç şey listesine dahil ediyor. Kardashian, hamileliğinde karın çatlakları için kullandığı ve bitki özlerinden oluşan yağı artık cildi ve özellikle göz çevresi için de tercih ettiğini söylüyor.

Haberin Devamı

ALKOL VE SİGARAYA HAYIR
Penelope Cruz

Ünlülerin bakım sırları

Yoğun çekiciliği doğuştan geliyor olsa da Cruz'un da bazı güzellik sırları var. İş dışında ağır makyaj yapmıyor. Her akşam önce arındırıcı ürünlerle yüzünü yıkıyor; ardından yumuşak bir fırçayla ölü hücrelerden arındırıyor. Son olarak oksijen içeren bir maske uyguluyor. Göz çevresi kremi sürerek akşam temizliğini bitiriyor. Cildine zarar vereceği için alkol ve sigara kullanmıyor. Güzellik ve bakım ürünlerine çok para harcadığını saklamıyor.

AYDA İKİ KEZ CİLT BAKIMI YAPTIRIYOR
Kirsten Dunst

Ünlülerin bakım sırları

'Örümcek Adam'ın Mary Jane'i cilt güzelliğinin sırrını, "Bronzluğu seviyorum ama bana yakışmıyor ve kesinlikle güneşten uzak duruyorum" şeklinde açıklıyor. Cildinin çok hassas olduğunu söyleyen Dunst, doğal ve medikal ürün kullanmayı tercih ediyor. Kullandığı markalara uzun yıllar sadık kalıyor. Cildini sadece akşamları arındırıyor, sabah ve akşam mutlaka nemlendirici kullanıyor. Annesi bir güzellik merkezinin ortağı olduğu için ayda 1-2 kez yüz bakımı yaptırmayı da ihmal etmiyor.

Haberin Devamı

GÜZELLİĞİNİN SIRRI MUTLULUK
Julia Roberts

Ünlülerin bakım sırları

'Pretty Woman'dan bu yana tabii ki cildinde bazı çizgiler belirdi ama Roberts'ın yaşlandığını kim söyleyebilir? Peki bunu nasıl başarıyor? Mutlu olmanın tüm formüllerden, kremlerden ve uygulamalardan daha başarılı olduğunu düşünen oyuncu, mutluluğun üzerinde çalışılması, ekilip biçilmesi ve yetiştirilmesi gereken bir ruh hali olduğunu belirtiyor. Ona göre aynanın önüne şişe şişe kremler dizmenin anlamı yok. Güneş koruyucu içeren bir nemlendirici ve bir göz çevresi bakım kremini yeterli buluyor. Vazgeçemediği doğal ürünlerin başında ise zeytinyağı geliyor. Banyoda cildine ve saçına uyguluyor.

BAKMADAN GEÇME!