Çocuklar için ÇABA’lamak lazım

Toplumun ihtiyaç duyduğu her alanda gerçekleştirdiği yardım faaliyetleri ile bugüne kadar pek çok projeyi hayata geçiren ÇABA Derneği, 10’uncu yılını kutladı. Lütfi Kırdar’da gerçekleşen “ÇABA Show”da Sezen Aksu ve 3 Adam, çocuklar için sahneye çıktı.

Haberin Devamı

Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın eğlenceli performansları ve Sezen Aksu’nun şarkılarıyla renklenen “ÇABA Show”, sürpriz sahne konuklarıyla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Fahir Atakoğlu ve orkestrası eşliğinde gerçekleşen konser, Türkan Sabancı, Aslı-Metin Şen, Ayşegül Dinçkök, Fatoş-Emir Sarıgül, Fani Aysal, Sertab Erener, Gül-Murat Saygı ve Demet Akbağ’ın da aralarında olduğu iş, sanat, moda ve siyaset dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu.
ÇABA Derneği Eş Başkanı Dr. Özlem Cankurtaran’ın ev sahipliği yaptığı “ÇABA Show”un sürprizi ise ÇABA Genç Eş Başkanı İdil Fırat’ın Sezen Aksu şarkısı “El Gibi”yi okuması oldu. Aksu, eski sevgilisi Önder Fırat’ın kızı İdil Fırat için “Bu çocuk küçüklüğünden beri çok yeteneklidir” dedi.
ÇABA Genç Eş Başkanı Hezan Özbek’in de Aksu’nun bestelediği “Çabalamak Lazım” şarkısını söylediği etkinlikten elde edilen 750 bin TL gelirin sokaktan kurtarılmış ve topluma kazandırılmış çocukların hayatlarını sürdürecekleri Florya Çocuk ve Gençlik Merkezi Kampüsü’nün inşaatı için kullanılacağı açıklandı.

Haberin Devamı

Sezen Aksu’nun konser verdiği “ÇABA Show”un konukları arasında Sertab Erener de vardı. İdil Fırat da gecede şarkı söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları