Bu adamlar bizimle dalga mı geçiyor?

Güncelleme Tarihi:

Bu adamlar bizimle dalga mı geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 12:06

Sosyal medyada yer alan resimde viskiyi damıtmanın en iyi yolunun çaydanlık olduğu iddia ediliyor!

Haberin Devamı

Türk işi ‘ince belli’ bardağı bir pazarlama unsuru olarak kullananan Cardinal Spirits adlı firma bu sefer de çaydanlığı yeni bir icat gibi sitesinden tanıttı.
Klasik Türk çay demleme sisteminin vazgeçilmezi demlikten buhar çıkmasından esinlenerek yaratılan tasarım ile viski damıtmanın büyük bir lezzet yaratacağı iddia edildi.

BARDAKLARDAN SONRA SIRA ONA GELDİ

Geçtiğimiz gün çay bardağının viski içmek için satılması sosyal medya gündemine oturmuştu. Çay bardağı ile viskinin daha iyi bir tad vereceğini iddia eden bir internet sitesi bu bardakları 25 dolardan satıyordu. Ancak olayın üzerinden bir gün bile geçmeden Türkiye’ye özgü bir eşya yine viski için kullanıldı. Bu kez de çaydanlık viskiye konu oldu.

ÖZEL TASARIM 'ÇAYDANLIK'!

Bu adamlar bizimle dalga mı geçiyor

Mükemmel viski tadının nasıl alınacağı da sitede tarif ediliyor.

Haberin Devamı

Sosyal medyada yer alan resimde viskiyi damıtmanın en iyi yolunun çaydanlık olduğu iddia ediliyor. Özel olarak tasarlanan 225 dolarlık (yaklaşık 508 TL) çaydanlık, iki ucunda bulunan bir hortum sayesinde damıtılıyor. İddialara göre ise böylece kötü tadlar dışarıya atılıyor.

YILLARCA DENEYE GEREK VAR MIYDI?

İşin ilginç yanı ise 'bulaşık makinenizde bile yıkayabileceğiniz' bu tasarımın 'yıllarca süren deney ve araştırmalar sonucu' ortaya çıktığının söylenmesi!
Tıpkı ince belli çay bardağında olduğu gibi, çaydanlığın pazarlama metninde 'bilimsel olarak' meseleyi analiz eden bir metne de yer verilmiş.

Hatta iyi viski damıtmanın bundan böyle roket motoru tasarımı kadar zor olmayacağının da altı çizilmiş!

Bu adamlar bizimle dalga mı geçiyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!