Balıkçı Barınağı'nda temizlik başladı

Güncelleme Tarihi:

Balıkçı Barınağında temizlik başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2014 01:09

KARŞIYAKA Belediyesi, Mavişehir Balıkçı Barınağı bölgesinde geniş kapsamlı temizlik ve yenileme çalışması başlattı. Bu kapsamda, batmış ve kıyıya vurmuş tekneler, kaçak baraka, yapı ve iskeleler kaldırıldı, sorumlulara da cezai işlem uygulandı.

Haberin Devamı

Karşıyaka'da çeşitli kurumların katkılarıyla hayata geçirilen temizlik seferberliği kapsamında, Mavişehir Balıkçı Barınağı bölgesi kaçak yapılardan arındırıldı. Karşıyaka Belediyesi Zabıta Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen çalışmalar, Liman Başkanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin işbirliğiyle gerçekleştirildi. Çalışmalara Karşıyaka Belediyesi Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüklerine bağlı ekipler de katıldı.

Balıkçı Barınağında temizlik başladı


20 KAMYON ÇÖP TOPLANDI

Temizlik seferberliği kapsamında bugüne kadar, denize batmış 15 ve kıyıya terk edilmiş 20 tekne kaldırıldı. Bölgeden 30 kamyon çöp temizlendi. Yürüyüş yolunu kesintiye uğratan yasa dışı yapı, baraka ile iskele ve dubalar kaldırılmaya başlandı. Sorumlulara da cezai işlem uygulandı. Çalışmaların sürekli hale getirileceği, çevre ve görüntü kirliliğini önleyecek tedbirlerin de en sıkı şekilde alınacağı belirtildi.

Balıkçı Barınağında temizlik başladı

SÜREKLİ HALE GELECEK
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Karşıyakamızın kıyı şeridini kaçak ve kötü görünümlü yapılardan temizlemek, çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek için çalışıyoruz. Karşıyakalıların en çok uğradığı mekanlardan biri olan balıkçı barınağımızı da daha modern bir görünüme sokacağız. Çalışmalarımız sürekli hale gelecek. Kent düzenini hep birlikte sağlayacağız" dedi.
Balıkçı Barınağında temizlik başladı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!