Sosyal Medyanın 1 Numarası Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Sosyal Medyanın 1 Numarası Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2014 19:27

Galatasaray Spor Kulübü, halk oylamasıyla yapılan Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri'nde sosyal medyayı en iyi kullanan spor kulübü seçildi.

Haberin Devamı

Bu yıl 5'incisi düzenlenen “Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri” sahiplerini buldu. Galatasaray Spor Kulübü, spor kulüpleri kategorisinde 2014 yılının sosyal medyayı en iyi kullanan spor kulübü ödülüne layık görüldü.

Bilişim Teknolojileri Zirvesi kapsamında İTÜ Maçka Kampüsü’nde Atilla Taş'ın sunumuyla düzenlenen etkinlikte, Galatasaray Spor Kulübü Profesyonel Futbol A Takımı kalecisi Fernando Muslera da sosyal medyayı en iyi kullanan sporcu kategorisinde birinci seçildi.

Kazananlar, ajansların ve kullanıcıların yaptığı aday önerilerinin değerlendirilmesi ve sosyal medya uzmanlarının adayları belirlemesinin ardından web sitesi üzerinden yapılan halk oylamasıyla belirlendi.

Facebook, Twitter, Instagram, Google+ ve You Tube resmi hesaplarıyla sosyal medyada 19 milyonu aşan bir kitleye yayın yapan Galatasaray Spor Kulübü, açık ara Türkiye'nin bu alanda 1 numarası olmayı başardı.
Teşekkürler Galatasaray Ailesi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!