Bu Tarz Benim için oyuncak bebek kılığına bile girdi ama...

Güncelleme Tarihi:

Bu Tarz Benim için oyuncak bebek kılığına bile girdi ama...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2014 11:11

Ne zaman, nerede, ne giyilir, tarz nasıl yaratılır ve en şık kadın olmak bu kadar zor mudur sorularına yanıt arayan ekranların fenomen yarışması "Bu Tarz Benim", hafta içi her gün yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam ediyor. Bu Tarz Benim Yeni Sezon’da “Kostüm Partisi” konseptiyle Gökçe Markal podyuma çıktı fakat jüriyi umduğu kadar etkileyemedi.

Haberin Devamı

GÖKÇE MARKAL KİMDİR?
19 yaşında olan güzel yarışmacı Gökçe Markal, Üniversite öğrencisidir. Daha önce 2014 Miss Turkey yarışmasına katılan Gökçe Markal derceye girememiştir. Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümü okuyor. Gökçe Markal hakkında pek fazla bilgi bulunmamaktadır.

Sunuculuğunu ise Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor!

JÜRİDEN UMDUĞUNU BULAMADI

Gökçe Markal oyuncak bebek kostümü ile jüri üyelerinin karşına çıktı .Gökçe Markal bebek kıyafetleriyle çıktığı jüri üyelerininden pek umduğu puanları alamadı. Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez 4 puan verirken, konuk jüri üyesi Metin Arolat, Kemal Doğulu ve Ivana Sert 5 puan verdiler.

Haberin Devamı

19 yaşında olan yarışmacı henüz üniversite 2. Sınıf öğrencisiyken, üniversite de eğitim aldığı bölümün moda dışında olduğunu ve moda üzerinde kendini geliştirmek istediğini belirtiliyor. Gökçe Markal daha önce 2015 Miss Turkey yarışmasına katılırken, güzel bir derece alamadan yarışmaya veda etti.

Bu Tarz Benim için oyuncak bebek kılığına bile girdi ama...

Bu Tarz Benim’in yeni sezonu hakkında genel bilgi: Yarışma hafta içi her gün Show TV ekranlarında yayınlanırken, birbirinden güzel kıyafetler ve hoş yarışmacıları ile birlikte dikkatleri üzerine çekiyor. En güncel ve en yeni elbiselerini giyen yarışmacılar hafta içerisinde yıldız almaya hak kazanarak, en çok yıldız alan isim olmaya savaşıyor. Haftanın en çok yıldız alan ismi hafta sonu elenemiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!