Bazı şeyler yaşlanınca güzel

Güncelleme Tarihi:

Bazı şeyler yaşlanınca güzel
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2014 15:45

Aile, para, seks: Her şey zamanında güzel.

Haberin Devamı

İnsan hayatında her şeyin bir ilki vardır: İlk ev, ilk araba, ilk ilişki gibi. Yapılan birçok araştırma, yaşamda atılan adımlar için en doğru zamanı tespit etmeyi amaçlıyor.
İşte çeşitli çalışmaların sonuçları:

POPÜLERLİK
İnsanların üniveriste döneminden çok sonra popüler olduğu ortaya çıktı. Rağbet görmenin ideal yaşı 29.

SEKS
ABD'de yapılan bir araştırmaya göre kadınlar 31 yaşında, erkekler ise 33 yaşında yatakta güven kazanıyor.

DİYET
Genç yaşta kilo vermenin daha kolay olduğu herkes tarafından biliniyor. Ancak diyet malzemeleri üreten bir şirketin yaptığı araştırma, erkek ve kadınların 31 ve 32 yaşında kilo vermek için gerekli disipline sahip olduğunu açıkladı.

ÇEKİCİLİK
QVC televizyon kanalının, mankenlerin gitgide gençleştiği bir dönemde yaptığı araştırmada kadınların en güzel yaşının 31, erkeklerin ise 34 olduğunu keşfetti.

Haberin Devamı

AİLE
Aile kurmanın ideal yaşı birçok kez araştırma konusu olmuştur. Teksas Üniversitesi, aile kurup çocuk sahibi olmanın ideal yaşını 34 ile belirledi.

ORTA YAŞ SENDROMU
Bir güzellik enstitüsü tarafından yapılan araştırma, erkeklerin en çok 43 yaşında özgüven sorunu yaşadığını tespit etti. Kadınların ise 44 yaşında hayatlarını sorgulamaya başladığı ortaya çıktı.

HUZUR
Araştırmacılar, insanların 37 yaşında huzurlu, 58 yaşında ise mutlu hissettiğini belirledi.

FİNANSAL KARARLAR
Harvard Üniversitesi, finansal kararlar almanın en doğru yaşını tespit etmek için yaptığı araştırmada, bu tür kararların 53 yaşından önce alınması gerektiğini ortaya çıkardı. Daha sonra verilen kararların yanlış olma olasılığının arttığı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!