Emir Sarıgül: İstifa etmedim

Güncelleme Tarihi:

Emir Sarıgül: İstifa etmedim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2014 13:35

Bu sabah Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’ye istifa dilekçesini verdiği söylenen Emir Sarıgül, iddiaları reddetti. “30 Mart 2019’a kadar belediye başkanımın emrindeyim. Başkanımla aramızda problem olmaz. Bilinsin ki belediye başkanımın emrindeyim” dedi. İnönü ise “İstifa niyetinden bahsetti. Dilekçe verdiğini duydum ama henüz önüme gelmedi” dedi.

Haberin Devamı

Emir Sarıgül: İstifa etmedim
EMİR SARIGÜL: BAŞKANIMI ÇOK SEVİYORUM

- Sabah başkanla beraberdik. Memur sözleşmemiz vardı, onu imzaladık. Başkanımızın verdiği iki görev var, şimdi bir kilisemizin çatısına bakmaya gidiyorum. Öğleden sonra da cem evinde yaptığımız tadilata bakmaya gidiyorum. Bunlar da nereden çıkıyor, anlamış değilim yani. Ben görevimin başındayım, başkanımı çok seviyorum. Başkanımın da sonuna kadar emrindeyim. Sadece ben değil, bütün başkan yardımcılarımız, bütün meclis üyelerimiz biz başkanımla bizim sloganımız, birlikte sevgiyle. Onu biraz daha açalım. Kararlı, verimli ve uyumlu birlikteliği sergiliyoruz. Şu anda da kendimin iki önemli görevi var. O görevlerim hangi noktada, kendisine bildirmek üzere görev verdiği yerlere gidiyorum.

AKŞAMA BİRLİKTE SEZEN AKSU KONSERİNE

Akşam da bir dernekle birlikte yaptığımız önemli bir etkinliğimiz var. Sezen Aksu konserimiz var. Muhtemelen birlikte konsere katılacağız.

(İstifa ettiğiniz iddiaları tamamen yalan mı sorusuna)

“Yalan” gibi agresif kelimeler kullanmayı pek fazla sevmem ama bir bilgi kirliliği var. Personel müdürüm de şu an yanımda. Ne başkanımın personel müdürüne böyle bir talimatı olmuş ne de benim istifa etmem söz konusu. Biliyorsunuz, istifa tek taraflı da olabilir, belediye başkanının talimatıyla da. Ama bu iddianın nereden çıktığını da açıkçası anlayabilmiş değilim yani.

(Nedir bu sizin bilgi kirliliği dediğiniz, Şişli Belediyesiyle ilgili iddialar sorusuna?)

- Belediye başkanım bununla ilgili yorum yaptı. Benim bu saatten sonra bir şey söylemem haddimi aşmak olur. Benim de en iyi bildiğim şey, haddimi bilmektir. Ben belediye başkanımın emrindeyim. Şişli halkı 30 Mart’ta yüzde 61.7 gibi tarihi oyla teveccüh gösterdi ve bize görev verdi. Ben, Allah kısmet ederse 30 Mart 2019’a kadar belediye başkanımın ve Şişlili yurttaşlarımın emrindeyim. Başkanımla aramızda problem olmaz. Belediye başkanım bana ne görev verirse 7 gün 24 saat eksizsiz görevdeyim. Bilinsin ki belediye başkanımın emrindeyim. Hem koordinatör başkan yardımcısı hem başkan vekili olarak diğer başkan yardımcılarından bin kat daha başkanımın emrindeyim. Aramızda bir problemin olması söz konusu olamaz.

HAYRİ İNÖNÜ: İSTİFA NİYETİNİ SÖYLEDİ

Sarıgül’ün istifa ettiği iddialarıyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ise şunları söyledi: “Emir Sarıgül’ün istifa dilekçesi verdiğini duydum ama böyle bir şey önüme gelmedi henüz. Muhtemelen gelir. Böyle bir niyeti olduğunu belirtti ama o kadar. Yani başka bir şey yok ama böyle bir konu var. Her şey birkaç saat içinde belli olur zaten.”

BAKMADAN GEÇME!