“Hiçbir kızla beraber olmadım” deyince dalga geçiyorlar

Kızlara hep iyi niyetle yaklaştım. Onlara değer verdim ve onları cinsel açıdan istismar etmeyi hiç düşünmedim. Ama sonuçta hep ben acı çektim, ben üzüldüm.

Haberin Devamı

Sevgili Güzin Abla, yazılarınızı ilgiyle okuyorum. Herkese yardımcı olduğunuz için size çok teşekkür ederim.Bu benim size ikinci mail’im. İlk mail’imde de belirttiğim gibi; ben çok talihsiz bir gencim. Aşk hayatım hep acılarla dolu. Umarım bu defa bana cevap verirsiniz...
Kızlara hep iyi niyetle yaklaştım. Onlara değer verdim ve onları cinsel açıdan istismar etmeyi hiç düşünmedim.
Ama sonuçta hep ben acı çektim, ben üzüldüm. Beni hiç ciddiye almadılar, küçümsediler...
Kızlar biz erkekleri hep cinsellik düşkünü olarak görüyorlar ama “Ben şu ana kadar hiçbir kızla yatmadım” deyince de “Sen ne biçim erkeksin?” diye dalga geçiyorlar.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Güzin Abla?
Ben şu ana kadar bir kızla cinsellik yaşamadıysam, bunun en büyük nedeni kızların geleceğini düşünmemdir, onlara zarar vermek istemememdir. Kendi zevkimden önce onları düşünmemdir.
Onları kendi zevklerime alet etmeyi, yaşamlarını karartmayı hiçbir zaman düşünmedim ama sonuçta hep ben bunalıma girdim ve üzüldüm.
Duygusallık bana hep pahalıya patladı. Şu an çok büyük bunalım geçiriyorum, ne yapacağımı bilemiyorum.
Bana ne yapacağımı söyleyip yardımcı olursanız sevinirim.
Rumuz: Talihsiz genç

Haberin Devamı

Sevgili oğlum, senin bu düşüncelerin aslında takdir edilecek şeyler. Yoksa şimdi birçok gencin yaptığı gibi, tanışır tanışmaz kızları yatağa atmaktan başka bir şey düşünmesen daha mı iyi?
Bence bu tür gençler (bazı kızlar da aynı tavır içindeler diyebilirim) sevgisiz, duygusuz, yüzeysel bir davranış sergiliyorlar.
Gençlerin bu yüzeysel tavrı beni çok üzüyor.
Giderek sevgi yerine cinselliği tercih etmeleri, beraberlikleri basit, ucuz, değersiz hale getiriyor.
Cinselliğe evet ama bu, sevgiyle bütünleşirse bir değer taşır. Yoksa bayağı bir süreçten öteye gidemez ve insanın ruhunda acı bir tat bırakır.
Senin kızlara değer vermen, onları düşünüp kollaman şu ana kadar tanıştığın kişilerde önemli bir etki yapmamış olabilir.
Ama bence senin gibi düşünen bir genç kız, sana değer verecektir.
Sana bu yüzden saygı duyup, yaklaşmayı isteyecektir.
Bu nedenle sakın umudunu kaybetme. Eğer bugüne kadar seninle sırf bu nedenle alay edenlerle karşılaşmışsan, zaten emin ol, onlarla asla mutluluğu yakalayamazdın.

Yazarın Tüm Yazıları