EGSD'den 22. yıl kutlaması

Güncelleme Tarihi:

EGSDden 22. yıl kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 01:05

EGE Bölgesi'nin en büyük sektörel sivil toplum kuruluşlarından olan Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD), 22'nci kuruluş yıldönümünü Migros'un sponsorluğunda Swissotel Büyük Efes'te düzenlenen geceyle kutladı.

Haberin Devamı

Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Başkanı (MHGF) Hüseyin Öztürk, Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Emre Kızılgüneşler, EGİKAD Başkanı Betül Elmasoğlu, KOSGEB İzmir Güney Hizmet Merkez Müdürü Mustafa Çanakçı, EGSD Geçmiş dönem başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı gecede konuşan EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, Bundan tam 22 yıl önce sektörün önde gelen 30 girişimcisinin önderliğinde kurulan derneğin bugün IF Wedding Fashion İzmir, Gelinlik Tasarım Yarışması, Millfest Moda ve Sanat Festivali, Organic Fashion gibi önemli projeleri hayata geçirdiğini söyledi.
Derneğin 22 yıllık serüveninde bugüne kadar emeği olan tüm üye ve çalışanlara teşekkür eden Özden, "EGSD aslında sadece bir dernek değil, 'İzmir'de birlik olmaz' sözünün aksine, mesleki dayanışma birliğin neleri başarabileceğinin ispatıdır. Derneğimiz bugün Türkiye'nin en saygın ve kurumsal mesleki kuruluşlarından biri haline gelmiş, üretilen projelerin her biri kendi başına büyük marka haline dönüşmüştür. Geriye dönüp baktığımızda nereden nerelere geldiğini görmek bizlere gurur veriyor" dedi.
Yönetim Kurulu Başkanı Özden, Yönetim kurulu üyeleri ve geçmiş dönem başkanları ile birlikte derneğin 22. yıl pastasını hep birlikte kestikten sonra Blue Note Orkestrası'nın birbirinden güzel şarkılarıyla eğlendi. Gecede 20 yılını dolduran Dernek Üyesi Şükrü Eroğlu'na da plaket takdim edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!