Karadayı yeni bölümde Mahir, Feride'yi ikna etmek zorunda!

Güncelleme Tarihi:

Karadayı yeni bölümde Mahir, Ferideyi ikna etmek zorunda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2014 09:40

Bir zamanlar Deliyürek’in esaslı çocuğu olan Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünde oynadığı Karadayı 87. Bölümüyle ekranlarda. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleminden çıkan iki diziden biri olan 1970 yılların İstanbul’unda geçen Karadayı 88. Bölümüyle yine iddialı. 8 Aralık Pazartesi 88. yeni bölümüyle saat 20.00'da ekranlara gelmeye hazırlanan Karadayı’nı yepyeni fragmanı.

Haberin Devamı

Bugün günlerden Karadayı. Karadayı hız kesmeden devam ediyor...

Orhan, Mahir’den çok ağır bir dayak yemiştir. Mahir de Haydar’ın hayatını kurtarmak için yapmıştır bunu. Bir yandan vicdan azabı bir yandan da üzüntüyle kardeşini hastaneye yetiştirir. Orhan’ın tedavisi boyunca yanından bir an olsun ayrılmaz.

Orhan yap-bozun parçalarını birleştirir ve abisinin kabadayılara oynadığı Ali-Cengiz oyununu çözer. İçindeki öfke ve kıskançlık onu abisini eve vermek yönünde teşvik eder. Yoksa Orhan abisini bir kalemde silip kabadayılara mı satacaktır?

MAHİR YİNE FERİDE'Yİ İKNA ETMEK ZORUNDA!

Vehbi ve Beldin yemek sırasında orada olan Feride onların arasında bir ilişki olduğunu anlar fakat Mahir’e verdiği söz yüzünden onlara bulaşmaz. Feride’nin duyguları alt üst olmuştur. Birde bütün bunlar yetmezmiş gibi, restoranda düşürdüğü cüzdanını Belgin’e vermek için onun güzellik salonuna gider ve Mahir ile Feride’yi yan yana görür.

Haberin Devamı

Şimdi Mahir Feride’yi aralarında bir şey olmadığı konusunda tekrar ikna etmek zorundadır. Mahir Kara ve Savcı Feride’nin aşk hikâyesindeki fırtına dinmek bilmiyor.

İlknur yaptığı çalışma sonrası gecekonducular için bir çıkış yolu vardır. Emsal davası açılacak ve herkes evini değerinde elinden çıkarabilecektir. Bütün bunlar olurken pasajdan gizlice ayrılan Haydar izini silmeyi başarır. Kabadayıların onun peşinde olduğunu bilen Mahir bir an önce onu bulmak ve saklamak zorundadır. Mahir ve kabadayılar iki koldan Haydar'ı aramaktadır. Mahir, Haydar'ın hayatını kurtarabilecek midir?

KARADAYI 88. BÖLÜM FRAGMANI - 8 ARALIK PAZARTESİ

KARADAYI DİZİSİNDE HANGİ OYUNCU, KİMİ CANLANDIRIYOR?
Kenan İmirzalıoğlu Mahir Kara (Karadayı), Bergüzar Korel (Feride Şadoğlu), Çetin Tekindor (Nazif Kara), Erkan Avcı (Necdet Güney- Barut), Melike İpek Yalova (Ayten Güney), Rıza Kocaoğlu (Yasin Ulutaş - Kibrit), Elif Sönmez (İlknur Kara), Sarı Cemal – Sermet Yeşil, Sosyete Yusuf – FATİH AL, Vehbi Duru – Reha Özcan, Murat – Özgür Emre Yıldırım, Hüseyin Soysalan – Kütük Nail, Belgin – Funda Eryiğit.

Haberin Devamı

Karadayı yeni bölümde Mahir, Ferideyi ikna etmek zorunda

KARADAYI DİZİSİ BELGİN TÜRE (FUNDA ERYİĞİT) KARAKTERİ KİMDİR?

Karadayı dizisinde Belgin Türe karakterini canlandıran Funda Eryiğit 5 Mart 1984 yılında İstanbul da doğmuştur.
İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan başarılı oyuncu ilk kez oyunculukla tanıştığı yıl ve yapım ise 1998 ­ 1999 sezonunda "Kadir Has Anadolu
Lisesi"nde "Charlie'nin Teyzesi" adlı oyun ile olmuştur. Bu tiyatro oyunundan sonra 2002­2003 sezonunda "Orman Postacısı" adlı oyunla Tiyatro Alkış'ta profesyonel tiyatro yaşamına başlamıştır.
2003­2004 sezonunda "Bir Kümes Müzikali" ve "Senin Elin Nerdeydi?" adlı oyunlarda rol almıştır.
Tiyatro oyunlarından sonra ilk televizyon ve sinema kariyerine başlayan Funda Eryiğit, 2008 yılında "İş Arıyoruz" adlı sinema filmin de "Aslı" karakterini canlandırmıştır. Daha sonra ise sevilen dizi olan Canım Ailem dizisinde Seyhan karakterini canlandırmıştır. canım ailem dizisi ile tanınan ve ardından Uçurum ve Eski Hikaye adlı dizilerde de rol alan güzel oyuncu şimdilerde ise Karadayı dizisinde Hanımağa Belgin Türe karakterini canlandırmaktadır.

Haberin Devamı

FUNDA ERYİĞİT ROL ALDIĞI DİZİLER

Eski Hikaye (2013) ­ Türkan
Uçurum (2012) ­ Pınar
İstanbul'un Altınları (2011) ­ Ayşegül Altın Açık
Canım Ailem (2008 - ­2009) ­ Seyhan

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!