Ronaldo rekorları paramparça etti

Güncelleme Tarihi:

Ronaldo rekorları paramparça etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2014 23:37

Real Madrid, sahasında Celta Vigo'yu 3-0 yenerken, üç golü de Cristiano Ronaldo attı. Portekizli yıldız, 23. hat-trick'ini yaparken, İspanya Ligi'nde en çok üçleme gerçekleştiren isim oldu.

Haberin Devamı

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 14. haftasında Real Madrid, Santiago Bernabeu'da oynadığı maçta Celta Vigo'yu 3-0 yendi. Karşılaşmada ev sahibi ekibin bütün gollerini Cristiano Ronaldo kaydetti.

Portekizli yıldız, 23. hat-trick'ini yaparken, İspanya Ligi'nde en çok üçleme gerçekleştiren isim oldu. Ronaldo 22’şer hat-trick’i bulunan Telmo Zarra ve Alfredo Di Stefano’yu geride bıraktı.

Ronaldo bu sezon ise ligde 13 maçta 23 gole ulaştı. Ayrıca iç sahada son 17 iç saha mücadelesinde 29 gol kaydetti.

Ronaldo rekorları paramparça etti

178'inci lig maçında 200'üncü golüne ulaşan Cristiano Ronaldo, Real Madrid formasıyla da toplam gol sayısını 280'e çıkardı.

Haberin Devamı

La Liga'da puanını 36'ya yükselterek liderliğini koruyan Real Madrid, arka arkaya 18. maçını da kazanarak, Barcelona'ya ait arka arkaya en fazla maç kazanma rekorunu egale etmiş oldu.

Ronaldo rekorları paramparça etti

Real Madrid ayrıca bu sezon tüm resmi maçlarda art arda 18. galibiyetini alarak, Barcelona Ekim 2005-Ocak 2006’daki rekorunu egale etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!