Seyyar köfteci operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Seyyar köfteci operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2014 01:06

Ankara'da zabıta ve polis ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda çok sayıda seyyar kokoreç ve köfte arabası ile tezgahlara el koyuldu.

Haberin Devamı

Çankaya Belediyesi’nin ilçe genelindeki seyyar kokoreç ve köfte tezgahlarına düzenlediği operasyona Ankara Büyükşehir Belediyesi ve polis ekipleri de destek verdi. Çok sayıda zabıta ve polis operasyona katıldı. Çankaya ilçesi genelinde düzenlenen geniş çaplı operasyonda halk sağlığını tehdit ettiği öne sürülen çok sayıda seyyar kokoreç tezgahına ve araçlara el koyuldu. Bazı tezgah sahipleri zabıta ekiplerine tepki gösterdi. Tezgahlara yapılan baskınlar sırasında bazı müşterilerin, operasyona aldırış etmeden ellerinde bulunan köfte ve kokoreçleri yemeleri dikkat çekti.
Daha yaşanılabilir bir ilçe için çalıştıklarını kaydeden Çankaya Belediyesi Zabıta Müdür Yardımcısı Süleyman Taşkın "Halkımızdan isteğimiz bu gibi satıcıları gördüklerinde, rahatsız oldukları bir konuda zabıta müdürlüğümüze şikayette bulunsunlar. Biz her zaman kendilerine yardımcı olacağız. Gıda ve Tarım Bakanlığımızdan açıkta gıda satış yapan bu işyerleri ile ilgili halkımızı aydınlatmak adına kamu spotu yayınlamalarını rica ediyoruz" şeklinde konuştu. Saatler süren operasyonda 12 araç otoparka çekilirken, çok sayıda kokoreç ve köfte tezgahına da el konuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!