Başarıyı istikrar getirdi

Güncelleme Tarihi:

Başarıyı istikrar getirdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2014 15:08

Küçükbay A.Ş., Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, sağladıkları başarının altında kararlı ve istikrarlı olmanın en büyük etken olduğunu belirterek, 2015 yılında da önemli atılımlara imza atacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Küçükbay A.Ş., Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, istikrarlı ve kararlı tutum sayesinde dinamik, gelişime açık bir yapı ve sürdürülebilir büyüme sağladıklarını kaydetti. Küçükbay, "Türkiye'nin ve bizim hedefimiz 2023. Rotası belli olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardımcı olmaz. Bizim de rotamız başarı ve daha çok yatırım. Başarı için de istikrarlı olmak, işe inanmak, ekibinize güvenmek, gelişime açık olmak şart" dedi.

Başarıyı istikrar getirdi


Küresel ekonomik krizin yaşandığı dönemde dahi kalkınma hızıyla, büyüme rakamlarıyla, artan ihracatıyla dünya ekonomisinde yükselen konumunu sürdüren Türkiye gerçeğinin uzun vadeli perspektifle düşünmelerini sağladığını söyleyen Küçükbay "Talep odaklı bakmak, dünyanın ve tüketicinin nereye gittiğine bakmak, gelişimi sürdürülebilir kılma açısından önemli. Gıda sektöründeki tüm dünyadaki değişimi ve tüketici beklentilerini yakından takip ediyor, yeni yatırımlarımıza bu doğrultuda yön veriyoruz. Küçükbay Grup olarak bu yıl ciro bazında hedefe yaklaştık. Az bir süre kalmasına rağmen yıl sonuna kadar daha da aktif çalışmaya devam ediyoruz. Geçmiş yıllarda siyasi istikrarsızlıklar içindeki, ekonomik kriz yaşayan, dünyaya kapalı bir ülke yerine, şimdi siyasi istikrar, ekonomik kalkınma ve küresel ekonomiyle entegre olmuş yeni bir Türkiye anlayışı hakim. Sanayici büyümek için yatırım yapmak zorunda. Bunun için de ekonomiye güven duyması lazım. İstikrarlı politikalar sayesinde ülke ekonomisinde yatırım için olumlu koşullar sağlandı. Yatırım yapmaktan korkmuyor, geleceğe güvenle bakıyoruz" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!