Hürriyet İK 1000. sayısını kutladı

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet İK 1000. sayısını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2014 10:31

1 Ekim 1995’te yayın hayatına başlayan Hürriyet İK, bugün yayınlanan 1.000. sayısını, 4 Aralık Perşembe gecesi Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde verilen bir kokteylle kutladı. Aralarında Yıldız Holding İnsan Kaynakları Genel Müdürü Ege Karapınar, Yapı Kredi İK Genel Müdür Yardımcısı Cihangir Kavuncu, Data Expert kurucusu Hasan Altunkaya, GE İK Lideri Belgin Ertam, Defacto İK Direktörü Oğuz Erdoğan, Zorlu Holding İK Direktörü İbrahim İnceçam gibi isimlerin de yer aldığı geceye çok sayıda insan kaynakları profesyoneli katıldı.

Haberin Devamı

Cumartesiden sonra Hürriyet İK gelir
CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka:
Ben haftanın günlerini sayarken cumartesi’den sonra, Hürriyet İK derim. Siyasete girmeden önce 20 yılını İK alanında geçirmiş biri olarak hep bu eki dikkatle izledim. Milletvekili olduktan sonra da bu alışkanlığımı sürdürdüm. Çünkü benim için Hürriyet İK bir ek değil başlı başına bir gazetedir. Hangi sektörlerin büyüdüğünü, yükselen mesleklerin neler olduğunu bu “gazete” ile teyid ederim. Ayrıca çalışma yaşamına yönelik uygulamalar, farklı İK uygulamaları, çalışanların istek ve beklentilerini de güncellememe yarıyor. Hepinize iyi pazarlar...Ve Hürriyet İK tadında günler...

Adecco Group Doğu Avrupa ve Türkiye Bölge Direktörü Tibet Eğrioğlu: Hürriyet IK, kuşkusuz geçen yıllar boyunca iş dünyasının vazgeçilmezlerinden biri haline gelmiştir. Hürriyet IK’da yer alan haberler, servis edilen bilgiler, ropörtajlar, IK trendleri ve uygulamalarından örnekler Türkiye’de her geçen gün artan eğitimli ve kalifiye çalışanların takip etiği ve yararlandığı saygın bir kaynak olmuştur. Alanında uzman ve deneyimli isimlerin katkı sağladığı, değerli bilgilerin paylaşıldığı, bu güçlü IK platformunun şu ana kadar yürüttüğü değerli çalışmalar için Hürriyet IK ekini yaratan ve yöneten ekibi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Daha nice 1000. sayılara ulaşmanız dileğiyle.

Yıldız Holding İK Genel Müdürü Ege Karapınar: Türkiye’nin son 20 yılını İK açısından gözden geçirdim ve şunu gördüm: Türkiye’de insan kaynaklarının adı henüz ‘personel ilişkileri’nin ötesine geçememişken ve bu alanda yetişmiş insanlar bir elin parmaklarını geçmezken yayın hayatına başlamış Hürriyet IK. 1995’in Ekim ayından bu yana da bizlerle birlikte. Tam 19 yıldır kesintisiz hizmet veriyor. Türkiye’de nitelikli iş gücünün gelişmesinde ve insan kaynaklarının bir meslek olarak kabul edilmesinde çok büyük payı olduğunu düşünüyorum. Kim bilir kaç bin kişinin kariyer yolculuğunda ilk basamak olmuş, kaç bin yeni mezuna yeni iş kolları ile ilgili perspektif sunmuş ve geleceklerine yön vermiş, kaç bin kişinin farklı iş kollarında kariyer yapmasına imkan sağlamış? İnsan kaynağı kavramının Türkiye’de yerleşmesine katkıda bulunan bu değerli gazetemizin nice 1000 sayılar aramızda kalmasını ve bizlere yön vermesini diliyorum.

GE Türkiye İK Lideri Belgin Ertam: Hürriyet İK deyince aklıma, süreklilik, kalite ve geçmişim geliyor. Hürriyet İK ile büyüdük, İK geliştikçe biz de geliştik. Bunca yıl her pazar hep yanımızda oldu, bize vefalıydı, biz de ona vefalı olduk. Hâlâ her pazar önce Hürriyet İK’ya bakıyorum, daha nice yıllar da bakmak istiyorum. Daha nice 1000. sayılara!

DeFacto İK Direktörü Oğuz Erdoğan: Zengin içeriği ile sektörün nabzını tutan, konu insan kaynakları olunca farkını ortaya koyan en güçlü mecra, Hürriyet İK.

Vodafone Türkiye Yetenek Geliştirme Direktörü Bülent Bayram: Sektöre yön veren, hızla değişen zamana zengin, ülkemizin ve dünyanın nabzını tutan içeriklerle değer katan bir marka Hürriyet IK. Herkesin ne yaptığı değil, yapılanların başarıya, gelişmeye olan etkisini haber alan bakış açısı ile bu konuda ne kadar objektif olduğunu her zaman kanıtlıyor. Sadece iş arayanlara değil, gelişmek öğrenmek isteyen herkese hitab eden Türkiye’nin en iyi kariyer planlama ve gelişim mecrası.

Hürriyet İK 1000. sayısını kutladı


Gecede Ayşe Arman, Y kuşağı ile ilgili araştırmalar yapan Evrim Kuran ile bir sahne röportajı yaptı.

Hürriyet İK 1000. sayısını kutladı


1.000 sayı kutlmasına katılan davetliler daha sonra Die Hard ve The Office’in bir karışımı olan, 4 ofis arkadaşının hikayesini konu alan aksiyon ve komedi gösterisi BLAM’i izlediler.

Hürriyet İK 1000. sayısını kutladı


Fotoğraflar: Selçuk ŞAMİLOĞLU










Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!