Türkçe şarkılı komedi

Güncelleme Tarihi:

Türkçe şarkılı komedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2014 00:34

Giessen Kent Tiyatrosu, Mozart’ın ünlü eseri „Saraydan Kız Kaçırma“ şarkılı komedisini Türkçe tanıtımla sahneleyecek.

Haberin Devamı

Almanya’daki Giessen Kent Tiyatrosu, Mozart’ın şarkılı komedisi „Saraydan Kız Kaçırma“yı Türkçe sunumlu ve üstyazılı olarak sahnelemeye hazırlanıyor. 12 Aralık Cuma akşamı seyirciyle buluşacak olan eseri, Türk göçmenleri yüzde 25 indirimli olarak izleme şansına sahip olacaklar.

Türkçe şarkılı komedi


Türk kökenli seyircileri tiyatroya çekebilmek hedefiyle yola çıkan Giessen Kent Tiyatrosu, doğu ve batı kültürlerinin birbiriyle karşılaşmasını anlatan Mozart’ın şarkılı komedisi „Saraydan Kız Kaçırma“ eserinin sahnelenmesi öncesinde, kültür danışmanı Baki Kiper Mozart ve eseriyle ilgili bilgi veren Türkçe bir sunum yapacak. Ardından müzik direktörü Jan Hoffmann bilgi verecek.

Türkçe şarkılı komedi


Eser, Türkçe üstyazı ile sergilenecek, böylece Türk seyirciler için bu ünlü şarkılı komediyi izlemek çok daha kolay olacak. Oyun sonunda arzu edenler, sanatçılarla sohbet edebilecekler.

Türkçe şarkılı komedi


Amaçlarının Hessen eyaletindeki farklı kültürlerin sanat ortamında buluşarak kaynaşması, bu amaçla da Türklerin tiyatroya olan ilgilerini arttırmak olduğunu belirten projenin Kültür Danışmanı Baki Kiper, 12 Aralık Cuma saat 18.45’te başlayacak olan eseri izleyebilmek için yer ayırtmakta fayda olduğunu duyurdu.

Türkçe şarkılı komedi


Mozat’ın şarkılı komedisi „Saraydan Kız Kaçırma“nın bilet rezervasyonları için 06174 9198090 ile 01752469124 numaralı telefonları veya Stadttheater Giessen 0641 7957 -60/61 nolu telefonu arayabilir ya da interevent-interkulturell@gmx.de mail adresine başvurabilirsiniz.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!