Urfalıyam Ezelden'de Ceylan meşhur oluyor (İzle) | 8. bölüm özeti

Güncelleme Tarihi:

Urfalıyam Ezeldende Ceylan meşhur oluyor (İzle) | 8. bölüm özeti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2014 16:07

Selva evi terk etmiştir. Cemal onun peşinden Duran’ın evinin yolunu tutar. Cemal’in gelişine kendisini hazırlayan Selva hazırlıklıdır. Urfalıyam Ezelden 8. bölüm dizi özeti ve fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Yeni bölüm 6 Aralık cumartesi günü saat 20.00'da Star TV'de.

Haberin Devamı

Senelerdir içinde tuttuğu öfkeyi Cemal’e kusar. Cemal onu da alıp olanları bir kez de evde konuşmak istese de Selva kararını vermiştir artık. Halil ile birlikte Duran’ın evinde yaşayacaklardır. Selva’nın ecden gidişine üzülen en çok Memed olmuştur. Halil’in gidişi onu hem üzmüş, hem de sağlığını bozmuştur. Tüm bunlara şahit olan Cemal ise bir çözüm bulmak için her yolu sınar.

CEYLAN MEŞHUR OLUYOR!

Ceylan kariyer basamaklarını hızla tırmanırken Cemal için yaptığı bir iyilikten dolayı çok büyük zarar görme riskiyle yüz yüze gelir. Cemal Selva’yı eve dönmesi için ikna etmeye çalışır ancak sığıntı olduğunu düşündüğü bir eve geri dönmeyecektir. Cemal için tek çözüm yolu kalır. Selva’ya söylediğinde Selva hayatının şokunu yaşayacaktır.

Yayın günü: 6 Aralık Cumartesi
Yayın Saati: 20.00

Haberin Devamı

URFALIYAM EZELDEN DİZİSİ KARAKTERLERİ

Mehmet
Namı diğer Yanık Memed. Büyük oğlu Halil, kaçırdığı kızın akrabaları tarafından öldürülünce, Urfayı terk eder, anasını, dört erkek evladını, hamile gelinini alır veİstanbul’a göçer. İmç de tuttukları dükkanda götürü usulü "Sıra Geceleri" düzenler, İstanbul’un çilesini çekerler.

Selva
Selva bir akraba düğünü için geldiği Urfa’da Halil Bozoğlu ile tanışır. Aşık olur. Halil’le gizliden gizliye konuşur, evlenme planları yaparlar. Bozoğlu ailesi onu istediğinde babası Duran ağa vermez, Halil’e kaçar. Düğün gecesinde kardeşi kocasını vurur. Selva hayatta bir başına kalır o an. Kayınpederi kan davası büyümesin diye onu da alır yanlarına, İstanbul’a göçerler.

Ceylan
Küçük yaşta Trafik kazasında bütün ailesini kaybeder. Babası namlı bir Müzisyendir. İTÜ Devlet Konservatuvarında ses eğitimini alır. Mezun olduktan sonra bir çok yerde çalışır ama bir türlü dikiş tutturamaz. Cemal’le karşılaştığında hayatı değişir, Cemal o güne kadar tanıdığı hiçbir erkeğe benzemez. Güvenir Cemal’e. Aşık olur. Bozoğlu ailesi hiç sahip olmadığı aile sıcaklığındadır, kalbinin evetleri ile aklının hayırları arasında sıkışıp kalır.

Duran Ağa
Duran ağa Adananın zengin toprak ağalarından, babasından atasından değil de seksenlerin sonunda çeşitli katakullilerle büyük bir servet sahibi olur. Daha fazlasını istemesine rağmen, Bir oğlu bir de kızı olur. Her doktora gider ama başka çocuk sahibi olamaz. Biricik kızını isterler, vermez. Bozoğlu ailesinin büyük oğlu kızını kaçırır. Oğlunu gönderir ve namusunu temizletir. Oğlu hapishaneden çıktığında ona anlı şanı bir düğün yapma hayallerindeyken, hayat onu İstanbul’un bin bir derdinin içine atar.

Haberin Devamı

Cemal
Abisi Halil’in vurulup öldürülmesinden sonra babası ve nenesi tarafından, hamile olan yengesi Selva ile evlendirilir. Hamile olan Selva doğurur, oğlanın adını Halil koyarlar. Küçük Halil, amcası Cemal’i babası bilmektedir. Cemal Ailenin bütün yükünü sırtında taşır. Buna rağmen, neşeli, enerjik, ailenin düğün, nişan, sünnet, sıra organizasyonlarında organizasyonu yapan, her şeyi ayar eden bir adamdır. Hayat günün birinde karşısına Ceylan’ı çıkarır. Aşık olur. Elini bile sürmediği karısı Selva ve Ceylan arasında çalkantılı bir hayat yaşar.

URFALIYAM EZELDEN 8. BÖLÜM FRAGMANI - 6 ARALIK CUMARTESİ

CEYLAN 'VUR BENİ'Yİ, CEMAL’İN GÖZLERİNE BAKARAK SÖYLEDİ!

Haberin Devamı

Yeni sezona iddialı bir giriş yapan Urfalıyam Ezelden’in son bölümünde konuşulan en önemli şey ise tabii ki Cemal ve Ceylan arasındaki aşktı. Cemal her ne kadar aşktan kaçmak istese de kaderin bir cilvesi olarak Ceylan onun karşısına çıkmaya devam ediyor.

Yanık Memed’in eğlenmeye gittiği pavyonda sahneye çıkan Ceylan, O’nun gözlerinin içine bakarak söylediği şarkıda âdeta aşkını ilan etti.

Kanal D’nin başrollerini; Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert , Öykü Gürman, Meral Çetinkaya, Menderes Samancılar, Cahit Gök, Güven Murat Akpınar, Uğur Güneş, Mine Teber, Makbule Sipare Akbaş, Cansu Fırıncı ve Kadim Yaşar’ın paylaştıkları yeni dizisi “Urfalıyam Ezelden”, 6 Aralık cumartesi 8. Bölümü ile Star TV’de.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!