GeriSeyahat Erken rezervasyon ipuçları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Erken rezervasyon ipuçları

Erken rezervasyon ipuçları

Yaz tatili için geri sayım başladı. Tatil Stil markası, herkesin heyecanla beklediği sezon için 3 önemli ipucu paylaştı.

Erken rezervasyon ipuçları
İLK DÖNEMDE FİYATLAR DAHA DÜŞÜK
İlk dönemler fiyatların en düşük, ödeme seçeneklerinin en avantajlı olduğu dönem. Ayrıca ücretsiz transfer, indirimli uçak bileti, ücretsiz yüzde 100 iade garantisi gibi ek fırsatlar da bu dönemlerde sunuluyor. İlk dönemden sonra otel dolulukları hızla artıyor ve buna bağlı olarak otel fiyatları yükseliyor. Kasım, aralık ve ocak, erken rezervasyon için en uygun dönem.

Erken rezervasyon ipuçları
HER YÜKSEK İNDİRİM, UCUZ FİYAT DEĞİLDİR
İndirimlere değil fiyatlara bakmak ve avantaj karşılaştırmasını fiyat üzerinden değerlendirmek gerekir. Aksi halde yüksek indirimle satın altığınız tatil için yüksek fiyat ödemiş olabilirsiniz. Neticede ödemelerinizi yüzde olarak değil TL olarak yapıyorsunuz.

Erken rezervasyon ipuçları
İADE GARANTİSİ ALIN
Aylar sonraki tatil planları yapılırken "Ya işim çıkarsa, ya izin alamazsam, ya son dakikada beklenmeyen bir durumla karşılaşır da gidemezsem?" gibi endişeleri yaşamamak için yüzde 100 iade garantisi kapsamındaki iptal güvence paketi satın alın. Bunun için yapmanız gereken, 1000 TL' ye kadar olan rezervasyonlarınız için 10 TL gibi küçük farklar ödeyerek paranızı garanti altına almak. Böylece otel girişinize 72 saat kalana kadar yapacağınız tüm iptallerde koşulsuz, şartsız paranızı iade alma imkanını elde etmiş olursunuz.

False