Çakallıkta 3. perde

Güncelleme Tarihi:

Çakallıkta 3. perde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2014 09:45

“Çakallarla Dans” serisinin üçüncü filmi “Sıfır Sıkıntı”nın galası, önceki akşam Maslak TİM Show Center’da yapıldı.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini yine Murat Şeker’in üstlendiği komedi filmi “Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı”, bugün vizyona giriyor. Başrollerini Timur Acar, İlker Ayrık, Şevket Çoruh ve Murat Akkoyunlu’nun paylaştığı, Derya Baykal ve kızı Derya Şensoy’un da rol aldığı filmin galası, önceki akşam Maslak TİM Show Center’da yapıldı. Gala, ünlü isimleri bir araya getirdi. Filmi izlemeye gelenler arasında Feridun Düzağaç, Cahit Berkay, Altan Gördüm, Eda Özerkan, Nevra Serezli, Yavuz Seçkin, Yosi Mizrahi, Murat Evgin ve Mehmet Topal da vardı.

İyi geldi
Derya Baykal, “Benim küçük ama değerli bir rolüm var. Kızımın filmde oynayacağı kesinleşince ‘Keşke anneni de ben oynasaydım’ dedim ve anneyi oynadım. Bu film bana iyi geldi. Bu yaz canlı yayınlarımı biraz erken bitirim bir film daha yapacağım” dedi.

Çakallıkta 3. perde

Haberin Devamı

Dik dur kızım
İlk filmiyle seyirci karşısına çıkan Derya Şensoy’un heyecanı dikkatten kaçmadı. Derya Baykal’ın kızını “Dik dur” diyerek dürtmesi de film ekibi kahkahaya boğuldu.

Çakallıkta 3. perde

Hukuki işlemler başlatıldı
Gürkan Uygun, başrolünde oynadığı “Kaçak” dizisinin setinin IŞİD yanlıları tarafından basıldığı iddiasıyla ilgili sorulara “Bir anlaşmazlık sonucu olaylar büyüdü. Konuyla ilgili gerekli hukuki işlemler başlatıldı” yanıtını verdi.

Çakallıkta 3. perde

Taraftar peşinde
Galaya eşi Selda Topal ile katılan Mehmet Topal’ın önü sık sık fotoğraf çektirmek isteyen Fenerbahçeli taraftarlar tarafından kesildi.

Çakallıkta 3. perde


Ferhan Şensoy kardeşi ve annesini yalnız bırakmadı.

Çakallıkta 3. perde

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!