Beyaz Show izle - İşte programın konukları | 5 Aralık tanıtım

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Show izle - İşte programın konukları | 5 Aralık tanıtım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2014 10:00

Ekranların ilgiyle izlenen programı Beyaz Show'un yeni konukları kimler? Beyaz Show'a kimler konuk oluyor? Beyazt Öztürk'ün sunumuyla ekrana gelen ekranların en sevilen talk-show'larından Beyaz Show'a 5 Aralık cuma yani bu akşam yıldız yağacak. İşte detaylar ve fragman...

Haberin Devamı

10 parmağında 10 marifet , radyo programcılığından, sinema oyunculuğuna kadar rüştünü ispatlamış Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show bu hafta da hız kesmeden devam ediyor.

Yeni bölüm 5 Aralık Cuma günü saat 23.15'te Kanal D ekranlarında.

İşte Beyaz Show bu haftaki konukları...

BEYAZ SHOW 5 ARALIK FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

HAFTANIN KONUKLARI: ALİŞAN, DERYA BAYKAL, DERYA ŞENSOY, SERHAT KILIÇ

Sevilen talk-show programı Beyaz Show'a fantezi müziğin güçlü yorumcularından Alişan,“Çakallarla Dans 3” filminde birlikte rol alan Derya Baykal ve kızı Derya Şensoy ile ekranların sevilen isimlerinden, başarılı oyuncu ve sunucu Serhat Kılıç konuk oluyor.

28 KASIM TARİHLİ PROGRAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Beyaz Show izle - İşte programın konukları | 5 Aralık tanıtım

Haberin Devamı

Geçen haftaki konuklar, Hadi İnşallah filminin oyuncuları Büşra pekin, Murat Boz, Müjde Uzman ve Şinasi Yurtsever'di. Murat Boz’un en sevilen şarkılarını seslendirdiği gecede kahkaha dolu anlar yaşandı.

Beyazıt Öztürk’ün, Yeşilçam klasikleri; “Hababam Sınıfı”, “Köyden İndim Şehre” ve “Gülen Gözler” filmlerinin unutulmaz sahnelerinde yer alarak “Beyaz Show”un yeni sezona başlama tarihini duyurduğu tanıtımlar çok beğenilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!