Ali Naci Küçük'le 24 saat Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2015 14:16

Sarı kırmızılı kulüpte neler oluyor, transferde kim gelecek kim gidecek, kamptan son dakika haberleri, taraftar gruplarından haberler, Sosyal medyada kulüple ilgili önemli paylaşımlar, röportajlar hepsi ve daha fazlası 24 saat Ali Naci Küçük'le burada olacak.

Haberin Devamı

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


GALATASARAY'A MELO SÜRPRİZİ
Hafta sonu Süper Lig'de Trabzonspor'la karşılaşacak olan Galatasaray'a, Brezilyalı yıldız Felipe Melo'dan müjdeli haber geldi.

Lider Galatasaray'a zorlu Trabzonspor maçı öncesi müjdeli haber geldi. 23 Şubat 2015'te bel fıtığı ameliyatı olan Felipe Melo, bu akşam saat 18.00'de başlayacak antrenmanda takımla birlikte çalışacak.

Ameliyatın ardından yoğun bir tedavi uygulanan ve bu süreçte Galatasaray Sağlık kurulu'nun verdiği çalışma programını harfiyen yerine getiren Brezilyalı futbolcu, beklenenden kısa sürede iyileşti.

Haberin Devamı

50 gün aradan sonra sarı kırmızılı takımla çalışacak olan Melo, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından yeterli görüldüğü taktirde hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçının kadrosuna alınacak.



Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


'DERBİDE KURAL HATASI YAPILDI'
Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, Fenerbahçe'nin Kadıköy'deki maçlarında hakemlerin büyük baskı altında kaldığını iddia ederken, Beşiktaş derbisinde kural hatası yapıldığını savundu. Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'nun, Galatasaray'ı kastederek, "Şaibe var" sözlerine yanıt gecikmedi. Sarı kırmızılı kulübün 2. başkanı Hamdi Yasaman, ezeli rakiplerine ağır eleştiri ve suçlamalarda bulundu. Yasaman'ın açıklamaları şöyle:


"HAKEM RIZKINI EVİNE GÖTÜREMİYOR"
"Bizi tutmayan hakem buraya giremez dediler. Girerse çıkamaz dediler. Böyle olunca hakemler linç ediliyor. Adam evine gönderiliyor, dinlendiriliyor. Hakem evine rızkını götüremiyor. O baskı ve korku ile Fenerbahçe’ye tarafsız yönetim gösteremiyorlar. Fenerbahçe bunu hep yapıyor.


"FIRAT AYDINUS BASKIYI KALDIRAMADI"
Kadıköy’de yöneticiler ve seyirciler hakemleri müthiş baskı altına alıyor. Ve hakemler maçın kontrolünü kaybediyor. Fırat Aydınus açık şeyleri vermedi. Fenerbahçe hakemleri doğrudan etkiliyor. Neticesini de gördük. İyi bir hakem bu baskıyı kaldıramadı."


"İLK YARIDA OYUN 10 DAKİKA DURDU"
Fenerbahçeli Emenike'nin maçta formasını çıkarıp saha dışına çıkması ve ardından geri dönmesi ile başlayan olayları da değerlendiren Yasaman, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Sahada formanı çıkarttığın zaman bunun cezası sarı karttır. Bir oyuncunun o kadar maçı durdurma hakkı yok. Adam dışarı çıkıyor, kaldırıp içeri atıyorlar. Neredeyse ilk yarı 10 dakika oyun duruyor. Oyuncu girip çıkarken futbolcu hakemden izin alır. Bana göre burada kural hatası yapılmıştır. Hakem tüm bu yaşananlara seyirci oldu.


"EMRE VE VOLKAN DAYILANIYOR, HAKEMLER SEYREDİYOR!"
Emre’nin efelenerek sahanın öbür tarafından Bilic’in üzerine yürümesi, dayılanması kabul edilebilir bir şey değil. Hakem buna da seyirci kaldı. Kaptan olarak hakeme şikayette bulunursun ama bir teknik adamın üzerine yürüyemezsin. Dördüncü hakem ne yapıyor orada? Fenerbahçe’ye bir şey yapamıyorlar.

Haberin Devamı


"EMRE ÖYLE NEFRETLE YÜRÜYOR Kİ..."
Yanlışı yanlış ile örtüyorlar. Kontrolü kaybediyorlar. Emre öyle nefretle yürüyor ki, yüzünden her şey okunuyor. O tavrı bile kart görmeye yeterli. Ağzından çıkan sözlere girmiyorum bile! Efelenerek 'dayı' edası ile yürüyerek gözdağı veriyor. Hakem buna nasıl kart vermedi anlamıyorum. Kadıköy’de Fenerbahçe’ye kart veremiyor artık hakemler."



Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


SEMİH, SABRİ VE BURAK TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 21 Mart Cumartesi günü Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman öncesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla "Çanakkale Geçilmez" pankartı ve Türk bayrağıyla poz veren sarı-kırmızılılar, şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulundular.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, sakatlığı geçen Selçuk İnan'ın takımla çalıştığı, tedavileri süren Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu ve Burak Yılmaz'a ise takımdan ayrı program uygulandığı bildirildi.

Galatasaray, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.


Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


SARI KIRMIZILILARIN BU SEZON LİGDE MAĞLUP EDEMEDİĞİ 3 TAKIM VAR
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında İstanbul Başakşehir ile Türk Telekom Arena’da karşılaşacak olan Galatasaray, sahadan galibiyetle ayrılması durumunda 2014-2015 sezonunda ligdeki 17. galibiyetini 15. farklı rakip üzerinden almış olacak.

Sezonun ilk yarısında oynadığı 17 lig maçından 12 galibiyet çıkaran Galatasaray, üç yenilgi ve iki beraberlik aldı.

Galatasaray, ligin ikinci haftasında golsüz berabere kaldığı Eskişehirspor’u 19. haftada deplasmanda Umut Bulut ve Selçuk İnan’ın golleriyle 2-1 mağlup ederken sezon başında 2-0’lık skorla kaybettiği Balıkesirspor’u Aurelien Chedjou, Burak Yılmaz ve Wesley Sneijder ile 3-1 yenerek bu sezon karşı karşıya geldiği rakiplerden 14’ünü mağlup etmeyi başardı.


TRABZONSPOR VE GENÇLERBİRLİĞİ KALACAK
Galatasaray, İstanbul Başakşehir’i yenmesi hâlinde listeye bir rakip daha ekleyecek.Ve geriye sadece ilk yarıda 3-0 yenildiği Trabzonspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Gençlerbirliği kalacak.

Galatasaray ligde mağlup edemediği iki takımdan Trabzonspor ile 27. haftada deplasmanda, Gençlerbirliği ile 32. haftada Türk Telekom Arena’da karşılaşacak.


İKİ KEZ BAŞARABİLDİ
Galatasaray, ligde 18 takımlı takvime geçilen 1994-1995 sezonundan sonra iki kez ligde karşılaştığı tüm takımları en az bir kez mağlup etmeyi başardı. Ali Sami Yen Stadı’nda oynadığı tüm maçları kazandığı 2001-2002 sezonunda 24 galibiyeti 17 farklı rakip üzerinden aldı. Ve benzer performansı 2004-2005 sezonunda bir kez daha tekrarladı.

Galatasaray’ın 1994-1995 sezonundan itibaren bu kategorideki grafiği şu şekilde:

Sezon Galibiyet Farklı Rakip Sonuç
2001-2002 24 17 Şampiyon
2004-2005 24 17 Üçüncü
1998-1999 23 16 Şampiyon
1999-2000 24 16 Şampiyon
2005-2006 26 16 Şampiyon
2007-2008 24 16 Şampiyon
2011-2012 25 16 Şampiyon

Galatasaray, son 20 sezonda 17 rakibin tamamını en az bir kez mağlup ettiği 2001-2002 sezonunda şampiyonluğa ulaşırken 2004-2005 sezonunu üçüncü sırada tamamlamıştı. 17 rakibinin 16’sını yendiği 1998-1999, 1999-2000, 2005-2006, 2007-2008 ve 2011-2012 sezonunda da Süper Lig’i zirvede bitirerek mutlu sona ulaşmayı başarmıştı.

Haberin Devamı




Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray



KENDİ GİTTİ, BORCU KALDI!
Alacaklarının ödenmemesi üzerine kaçıp giden ve Werder Bremen forması giyen Izet Hajrovic’in bonservis taksitlerini halen ödeniyor! Duygun Yarsuvat yönetimi Ocak 2014’te alınan Hajrovic için Grasshoppers Kulübüne ay başında 500 bin euroluk ödeme yaptı. 3.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında alınan Hajrovic için Galatasaray’ın, İsviçre kulübüne 1 milyon Euro daha ödemesi kaldı.

Galatasaray idarecileri Hajrovic için yapılan 500 bin euroluk ödeme için “ Evlat acısı gibi dokundu” yorumunu yaparken CAS’a intikal eden davanın 2 ay içinde sonuçlanması bekleniyor. Galatasaray eğer haksız görülürken Grasshoppers Kulübüne geri kalan 1 milyon euroluk toplam taksit bedelini de yatıracak. Üzerine de Hajrovic’in 4 yıllık talep ettiği 4.6 milyon euroluk parasını ödeyecek. Aksi durumda yani CAS’taki davayı Galatasaray kazanırsa sarı kırmızılı kulüp 3.5 milyon euroluk bonservis bedelini kaçıp giden Hajrovic’ten tahsil edecek.

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


GALATASARAY ANTRENMANINA KAR ENGELİ
Galatasaray'da bugün 11.30'da yapılması gereken antrenman iptal edildi. Galatasaray teknik heyeti, İstanbul'daki yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları üzerine iptal kararını aldı.

Öte yandan kaleci antrenörü Taffarel ve tercüman Mert Çetin'in sosyal medyada paylaştıkları fotoğraftan Florya Metin Oktay Tesisleri'nin kar altında olduğu görüldü.

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

MELO'YA ÖZEL İLGİ

Ülker Elit Futbol Köyü öğrencilerinin de takip ettiği G.Saray idmanında futbolcu adayları Melo ile selifie çekti

Süper Lig'in 19. haftasında Eskişehirspor ile 9 Şubat Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Ziraat Türkiye Kupası'nda dün oynanan FBM Makina Balçova Yaşamspor maçında forma giyen futbolcuların rejenerasyon çalışmasıyla günü tamamladığı bildirildi. Diğer futbolcuların ise ısınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından taktik çalışma gerçekleştirdikları belirtildi. Antrenmanın, soğuma hareketleriyle tamamlandığı ifade edildi.

Sakatlıkları bulunan Sabri Sarıoğlu ve Hamit Altıntop'un tedavilerine devam edildiği, Semih Kaya'nın tedavisinin ardından koşulara başladığı, Burak Yılmaz'ın ise takımdan ayrı dayanıklılık ve sprint çalışması yaptığı kaydedildi. Tedavisi tamamlanan Aydın Yılmaz'ın da kondisyoner ekibiyle takımdan ayrı bir çalışma yaptığı öğrenildi.

Bu arada sarı-kırmızılı takımın antrenmanını, Ülker Elit Futbol Köyü öğrencilerinin de takip ettiği bildirildi. Genç futbolcu adaylarının, Galatasaraylı oyuncularla birlikte toplu fotoğraf çektirdiği belirtildi. En çok ilgiyi ise Melo gördü.

Galatasaray, Eskişehirspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


SARAY'DA 4 SÜRPRİZ AYRILIK
Hamza Hamzaoğlu; Yekta, Gökhan, Veysel ve Umut Gündoğan ile yolların ayrılacağını söyledi.

G.Saray Teknik Direktörü, kadroyu 23 kişiye düşürme planını uygulamaya koyarken, Furkan dışında 4 isimle daha yolları ayırma kararı aldı. Hamzaoğlu, ‘F.Bahçeli’ dedikodularına da noktayı koydu.

BEŞİKTAŞ galibiyetiyle tatile moralli giren Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu Lig Tv canlı yayınında konuştu. Ligin ikinci yarısında kadroyu 23 kişiye düşürmenin hesaplarını yapan başarılı teknik adam takımdan göndereceği isimleri de açıkça dile getirdi.

Hamzaoğlu Yekta, Gökhan Zan, Veysel ve Umut Gündoğar ile yolların ayrılacağını dile getirirken 20 oyuncu ve 3 kaleci ile yola devam etmenin doğru olduğunu belirtti.

Hamza Hamzaoğlu Chedjou’nun Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takıma gidecek olmasından dolayı ara transferde bir stoper almak istediklerini söyledi. Akhisar’ı çalıştırdığı dönemde birlikte çalıştığı Uğur Demirok ile ilgilendiklerini söyleyen Hamza Hamzaoğlu “Uğur Demirok tabii ki listemizde var. İyi bir oyuncu. Bir temas olmadı. Sözleşmesi devam ediyor. Kulübü ve kendisiyle görüşeceğiz” dedi. G.Saray yönetiminin başarılı stoper için kısa sürede harekete geçmesi bekleniyor.




Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


YASAMAN'DAN ÇARPICI PRANDELLI AÇIKLAMASI



Galatasaray 2. Başkanı SN. Hamdi Yasaman, Galatasaray TV'de canlı yayına bağlanarak eski teknik direktör Cesare Prandelli'nin sözleşmesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Sözleşmesinin devam ettiği doğru değildir. İkinci başkanımız sizinle görüşecek diye haber yollatık. Kendisi ile görüşecektim. Kendisi bu işin avukata intikal ettiğini söyledi ama avukat gelmedi. Ali Güven bana Prandelli'yi getirecekti ama yine sonuç alamadık. Kendisi ile görüşme talebimiz boşa çıktı.

Avukat vasıtasıyla da ödenmemiş haklarını istiyor. Bu sezon ve gelecek sezonki sözleşmedeki aylıkların tümünü istediklerine dair ihbar geldi. Biz de hukuki bir cevap vereceğiz. Aynı zaman da kapa açıklama vereceğiz. Sözleşme fesihi noter ile takdim edilmiştir. Kendileri bizim haksız olduğumuza dair beyanda bulunmuşlardır. Fesih doğru gerçekleşmiştir. Ocak ayında kendisi ile görüşmek için teklifte bulunuyoruz. Eğer onlar bunları kabul etmezse UEFA süreci başlayacak.


Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


Galatasaray kupada Diyarbakır deplasmanında
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'ndaki 3. hafta maçında yarın deplasmanda Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Diyarbakır Atatürk Stadı'ndaki müsabaka saat 17.00'de başlayacak.

Sarı-kırmızılı ekip, gruptaki ilk iki maçında evinde Eskişehirspor'u 4-2, deplasmanda da FBM Makina Balçova Yaşamspor'u 9-1 yenerek, 6 puanla liderliği yerleşti. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ise FBM Makina Yaşamspor ile evinde 2-2 berabere kalıp, Eskişehirspor'a deplasmanda 3-0 mağlup oldu. Güneydoğu Anadolu temsilcisi 1 puanla 3. sırada bulunuyor.

Galatasaray, hazırlıklarını öğleyin yapacağı antrenmanla tamamlayıp, akşam üzeri Diyarbakır'a gidecek.



Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


GALATASARAY'DA 7 OYUNCU KONYASPOR KADROSUNDA YOK
Spor Toto Süper Lig'de yarın Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da içlerinde 2 yabancı oyuncunun da bulunduğu 7 oyuncu kamp kadrosunda yer almadı.

Sabaj saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Konyaspor hazırlıklarını tamamlayan sarı kırmızılı ekip bugün 16:10'da Konya'ya uçacak. 18 kişilik Konyaspor kamp kadrosunda ise Pandev, Dzemaili, Gökhan Zan, Veysel Sarı, Tarık Çamdal, Umut Gündoğan ve Furkan Özçal yer almadı.

Galatasaray'ın 18 kişilik Konyaspor kamp kadrosu şu isimlerden oluşuyor; Fernando Muslera, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Bruma, Alex Telles, Burak Yılmaz, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Yasin Öztekin, Semih Kaya, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Sinan Bolat, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu.


İŞTE GALATASARAY'DAN GİDECEK O İSİMLER
Furkan Özçal, Yasin Öztekin ve Umut Gündoğan için Karabükle 1.5 milyon Euro’ya el sıkışıldı. Sezon sonu Eboue bedelsiz gönderilirken, Yiğit ve Engin, Gökhan Zan, Veysel, Aydın ve Pandev satış listesine konulacak.

GALATASARAY’da 41 kişilik ordu gibi kadroyu eritme operasyonu resmen başladı. Yıllık maliyeti 45 milyon Euro’ya dayanan ve oyuncu sayısını 24’e düşürme kararı alan G.Saray’da ocak taaruzu şimdiden start aldı.
Önceki gün Divan Kurulu’nda başkan Duygun Yarsuvat’ın, “Ocak ayında takımdan ayrılanlar olacak” açıklaması ile devre arasında birçok futbolcunun gönderileceğinu duyurmuştu. Birkaç saat sonra ise başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, “3 oyuncuyu şimdiden sattık, ancak isimlerini veremem. Yakın zamanda yeni takımları ile idmana çıkacaklar” demişti. İşte G.Saray’ın futbolda en önemli 2 isminin yaptığı açıklamaların şifreleri.

KARABÜK İLE EL SIKIŞILDI
GALATASARAY’ın yapılan teklifler üzerine satılması adına şimdiden prensip anlaşmasına vardığı 3 futbolcu; Furkan Özçal ile sezon başında alınan Yasin Öztekin ve Umut Gündoğan…Üç futbolcuya da Karabükspor talip oldu. Teknik Direktör Tolunay Kafkas, G.Saray’da fazla forma şansı bulamayan Furkan, Yasin ve Umut’un alınmasını istedi. İki kulüp arasındaki görüşmelerinde imza aşamasına geldiği öğrenildi. G.Saray Yönetimi’nin bu üçlü için Karabükspor’dan yaklaşık 1.5 milyon Euro bonservis bedeli alması bekleniyor.

PANDEV İÇİN TEKLİF BEKLENECEK
TAKIM maliyetini düşürmekte kararlı olan G.Saray’daki tensikat bununla bitmeyecek. Aynı zamanda G.Saray’da sezon başından bu yana kadro dışı bırakılan Eboue, Yiğit Gökoğlan ve Engin Baytar ile yollar ayrılacak.
Eboue’nin bedelsiz gönderilmesi ve diğer futbolcular adına da görüşmeler yapılacak. Ayrıca kadroya giremeyen Veysel Sarı, Gökhan Zan ve Aydın Yılmaz da Galatasaray’da satış listesinde…
Sarı kırmızılılardan yıllık 2.4 milyon Euro alan Goran Pandev de kulüp bulmaları yada teklif gelmesi halinde devre arasında satılacak.


Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


GALATASARAY MİNİK ÖMER'İ UNUTMADI

GALATASARAY kulübü, milyonları duygulandıran minik Ömer Asaf'ı unutmadı... Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında mahsur kalan 18 işçiden Mehmet Özcan'ın 5 yaşındaki oğlu Ömer Asaf'ın, "Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" sözleri, herkesi duygulandırmıştı. Daha sonra G.Saray taraftarı da Akhisar maçında Türk Telekom Arena Stadına " Baban gelemese de Galatasaray ve biz yanındayız Ömer Asaf" yazılı dev bir pankart asmıştı.

Şimdi Galatasaray yönetimi de Ermenek'te herkesi duygulandıran sözlere imza atan 5 yaşındaki Ömer Asaf'a ulaştı. Sarı kırmızılı yöneticiler, minik G.Saraylı Ömer Asaf'ı özel olarak Konya'ya götürecek. 5 yaşındaki Ömer Asaf, Konya'da G.Saray yönetiminin misafiri olacak ve karşılaşmayı idarecilerle birlikte izleyecek.

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


GALATASARAY BÖYLE HOCA GÖRMEDİ

Sarı kırmızılı yönetim de bu jesti karşılıksız bırakmayıp, lig şamppiyonluğu durumunda, 5 aylık ücreti olan 500 bin doların yüzde 30'unu 'bonus' olarak sözleşmeye koydurdu. Daha önce görev yapan Prandelli ve Mancini bu rakamın en az 2 katına imza atmıştı. Milli takımdaki görevini bırakarak Galatasaray'a gelen ve tek kuruş para pazarlığı yapmayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, sarı kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşme sırasında çok büyük bir jest daha yaptığı ortaya çıktı.

Transfer telifinde bulunan Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'a, hiç para konuşmadan 'evet' diyen ve 500 bin dolara imza atan Hamzaoğlu, sözleşmedeki bonus maddelerine de hiç takılmadı. Genç teknik adam, "Benim için asıl olan Galatasaray'dır" diyerek, lig ve kupa şampiyonluğu gibi başarılarda özel prim istemediğini söyledi.

LİG ŞAMPİYONLUĞU 150 BİN, KUPA 100 BİN DOLAR
Başkan yardımcısı Albayrak da Hamzaoğlu'nun bu jestini karşılıksız bırakmadı ve kulüp başkanı Duygun Yarsuvat'la görüşerek, sözleşmeye özel bir madde koydurdu. Buna göre Galatasaray lig şampiyonu olduğu taktirde Hamza Hamzaoğlu'na, 5 aylık sözleşmesinde yer alan 500 bin doların yaklaşık 30'unu (150 bin dolar) ödeyecek. Kupa şampiyonluğuna ise, 500 bin doların yüzde 20'si (100 bin dolar) verilecek.

ALBAYRAK: BİZİMLE HİÇ PARA KONUŞMADI
Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren Abdurrahim Albayrak, "Hamza Hoca Galatasaray’ı o kadar çok seviyor ki, ne parayı ne de primi konuşmadı. 'Benim için önemli olan Galatasaray'da olmak, alacağım para da şampiyonluk primi de benim için sadece detaydır’ dedi" ifadesini kullandı.

MANCINI VE PRANDELLI ASTRONOMİK RAKAMLARA İMZA ATTI
Hamza Hamzaoğlu'ndan önce görev yapan İtalyan teknik direktörler Roberto Mancini ve Cesare Prandelli'nin lig ve kupa şampiyonlukları için astronomik ödüller koydurmuştu.
İşte Galatasaray'ın son üç hocasının sözleşmesinde yer alan bonuslar:

CESARE PRANDELLI:
ŞAMPİYONLUK BONUSU: 1 milyon dolar
TÜRKİYE KUPASI: 500 bin dolar

ROBERTO MANCINI:
ŞAMPİYONLUK BONUSU: 1 milyon 250 bin Euro
TÜRKİYE KUPASI: 500 bin Euro

HAMZA HAMZAOĞLU
ŞAMPİYONLUK BONUSU: 150 bin dolar

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray
ALİ NACİ KÜÇÜK'ÜN ESKİ YAZILARI


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!