Tecavüz videosunu internette yaydı

Güncelleme Tarihi:

Tecavüz videosunu internette yaydı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 13:08

Okul arkadaşına tecavüz eden 18 yaşındaki genç, işlediği suçun videosunu internette yayınladı.

Haberin Devamı

ABD'nin Oklahoma eyaletinde Tristen Killman-Hardin adında 18 yaşındaki şüpheli, 16 yaşındaki okul arkadaşına tecavüz etmek ve o sırada kaydettiği görüntüleri internette yaymakla suçlanıyor.

Savcılık, salı gününden itibaren göz altında bulunan zanlıyı iki ayrı tecavüz vakasından suçladı. Bunlardan birinin 19 Eylül tarihinde gerçekleştiği belirtildi. Killman-Hardin'in kurbanını önce uyutup ardından ise arabasında tecavüz ettiği iddia edildi. Zanlının suçunu Youtube video platformu üzerinden yayınladığı bir ses kaydi ile itiraf ettiği, ancak videonun kısa süre içinde silindiği belirtildi.

Mahkeme dosyalarında yer alan belgelere göre zanlı, korkunç suçunu kaydedip kurbanına yolladıktan sonra görüntüleri sosyal medya üzerinden de yaydı. Bunun üzerine polise başvuran iki kızın zanlıdan şikayetçi olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı


OKULA ELEŞTİRİ YAĞDI
Aynı okulda daha önce uğradıkları taciz karşısında sessiz kalmayan üç kurban, okul yönetimine başvurduktan sonra mobbinge ve saldırılara maruz kalmıştı. Bunun üzerine 24 Kasım'da yüzlerce öğrenci, taciz olaylarını sınıflarını terk ederek protesto etmişti.

Okul yönetimi ise taciz olaylarından haberdar olmadığını, ancak Killman-Hardin'le ilgili mobbing vakasında polise haber verdiğini açıklayarak savunma yapmıştı.

Okul yönetiminin açıklaması tepkiye yol açmıştı, zira zanlı olaydan iki ay sonra göz altına alınabildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!