Emekli Orgeneral Ergin Saygun'dan 'kumpas' ifadesi

Güncelleme Tarihi:

Emekli Orgeneral Ergin Saygundan kumpas ifadesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 13:38

YENİDEN yargılama kararı verilen Balyoz Davası’nın sanıklarından emekli Orgeneral Ergin Saygun "Balyoz’da kumpas" iddialarına ilişkin olarak "müşteki" sıfatıyla ifade verdi.

Haberin Devamı

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na avukatıyla birlikte gelen emekli Orgeneral Saygun, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Gökalp Kürkçü’ye yaklaşık bir saat ifade verdi. İfadenin ardından Saygun, adliyeden ayrıldı.

"ŞİKAYETÇİ OLDUK"

Adliye önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Saygun, "Genelkurmay’ın Balyozla ilgili bir suç duyurusu var. O kapsamda sayın cumhuriyet savcısına bir şikayette bulunduk yapılan soruşturmaya olabilecek katkılarımızı da kendisine ilettik. Başka söyleyecek bir şeyim yok. Biz müdahil olarak katılacağız. Gerekenleri söyledik" dedi.

"Balyoz’da kumpas" iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, daha önce de aralarında 1. Ordu eski Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan, emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz, emekli Koramiral Kadir Sağdıç ve emekli Albay Dursun Çiçek’in de bulunduğu çok sayıda kişi "müşteki" sıfatıyla ifade vermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!