Londra’da katliam gibi kaza

Güncelleme Tarihi:

Londra’da katliam gibi kaza
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 12:02

İngiltere’nin başkenti Londra’daki West Hampstead semtinde 83 yaşındaki Geoffrey Lederman Mercedes marka spor arabasının kontrolünü kaybedip kaldırıma çıktı ve bir kadının ölümüne bir diğerinin ise kalıcı beyin hasarı geçirmesine neden oldu.

Haberin Devamı

Blackfriers Kraliyet Mahkemesi’nde görülen davada emekli Legerman’ın görme güçlüğü çektiği ve geçmişte felç geçirmiş olduğuna dikkaç çekilirken “Adamın aracın kontrolünü kaybedince bir bahçe duvarına çarparak durmak istediği ancak önündeki yayaları görmediği” belirtildi.

Savcılık Laderman’ın kaza sırasında bir kez bile fren yapma girişiminde bulunmadığı belirtti ve “Yaptığımız incelemeler sürücünün 20 saniye boyunca yanlışlıkla fren yerine gaza bastığını gösteriyor” dedi.

BEBEĞİ KIL PAYI KURTULDU

33 yaşındaki anne Dareen Brooks’un araba üzerine geldiği sırada 2 yaşındaki oğlu ve kocası ile birlikte kaldımda yürümekte olduğu ve çarpmanın etkisiyle olay yerinde hayatını kaybettiği belirtilirken, kaza sırasında bebek arabasında olan küçük çocuğun olaydan şans eseri yara almadan kurtulduğu açıklandı.

Aracın altında kalan ikinci kişi olan23 yaşındaki ABD’li öğrenci Amy Werner’in ise çarpmanın etkisiyle bir gözünü kaybettiği ve kalıcı beyin hasarı geçirdiği açıklandı
Lederman’ın büyük hasar gören aracının içinden itfayeciler tarafından zorlukla çıkartıldığı ancak kazada sadece hafif yaralar aldığı belirtildi.
Dava devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!