Galatasaray'da kriz büyüyor!

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda kriz büyüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 11:31

Maddi darboğazdaki Galatasaray’da erkek ve kadın basketbol takımları için transfer teklif edilen oyunculardan arka arkaya gelen ‘ret’ yanıtları moralleri bozdu. Aslan’ı ‘refüze’ eden son 2 isim Whalen ile Raduljica oldu!

Haberin Devamı

Haber Türk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray’da bu sezon ‘tavan’ yapan parasal sıkıntıların yarattığı kriz giderek büyüyor. Sarı-Kırmızılı kulübün içinde bulunduğu mali tablodan en çok etkilenen şube olan basketbolda ödemelerde yaşanan sıkıntılar, transferi söz konusu olan oyuncuların da geri adım atmasına yol açıyor. Galatasaray’a ‘ret’ yanıtı veren oyuncuların sayısı giderek artarken, Martynas Pocius ve Vladimir Micov’un sakatlıklarıyla darbe alan kadroya takviye için yapılan çalışmalardan yine aynı sebeplerden ötürü sonuç alınamadı.

Eski Efesli Scotty Hopson’ın kapısını çalan Sarı-Kırmızılı yönetim, ABD’li şutörün teklifi geri çevirmesi sonrası eski oyuncusu Jamont Gordon’ı da İstanbul’a geri gelmeye ikna edememişti. Önceki gün de, Çin’de forma giyen Sırp pivot Miroslav Raduljica’nın olumsuz yanıt vermesi, yaşanan sıkıntıların tuzu biberi olmuştu.

Haberin Devamı

WHALEN DA AGÜ’YE GİTTİ
Kadınlarda da aynı tablo cereyan ederken, G.Saray’dan ‘kötü’ ayrılan iki oyuncudan önce Shavonte Zellous, ardından da Lindsay Whalen Sarı-Kırmızılı takıma geri dönmeyi reddettiler. Zellous’un ardından dün de bir kötü haber Whalen’dan gelirken, WNBA’li guardın Abdullah Gül Üniversitesi Kayseri ile anlaştığı açıklandı. Yine bir başka WNBA’li yıldız Skylar Diggins de Cimbom’u ‘refüze’ eden isimlerden olmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!