Fahreddin Tivnikli son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Fahreddin Tivnikli son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 11:00

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fahreddin Tivnikli, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

Tivlikli'nin cenaze namazı ikindi namazının ardından Üsküdar Küçükçamlıca'da bulunan İlam Camii'nde kılındı. Cenazeye Tivnikli'nin kardeşi Abdullah Tivnikli'nin yanı sıra, Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, eski sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok katıldı.

Hellallik alınması öncesi konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı ve Fahreddin Tivnikli'nin dünürü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Tivnikli'nin temiz bir defterle ve güzel amellerle rabbine kavuştuğunu ifade ederek, “Ben 40 seneye yakın bir zamandan beri beraber çalışıyoruz. Hüdayi Vakfı'nı birlikte kurduk" dedi. Cenaze namazının ardından Başbakan Davutoğlu ve Abdullah Gül'ün kısa bir süre sohbet ettiği görüldü. Tivnikli'nin cenazesi Kuzguncuk Nakkaştepe Mezarlığı'na defnedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!