Beni Böyle Sev'de yeni bölümde Ayşem ile Ömer trafik kazası mı geçiriyorlar?

Güncelleme Tarihi:

Beni Böyle Sevde yeni bölümde Ayşem ile Ömer trafik kazası mı geçiriyorlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2014 09:50

Mazhar ile Sevinç ayrıldılar mı, yoksa evlenecekler mi? Ömer ile Ayşem trafik kazası mı geçiriyor? Beni Böyle Sev 77. yeni bölümüyle 6 Aralık cumartesi günü 19.55'te TRT 1 ekranlarında olacak. İşte yeni bölüm özeti ve fragmanı.

Haberin Devamı

TRT 1 ekranlarının en romantik dizisi Beni Böyle Sev’in sevilen ikilisi Ayşem ve Ömer yeni bölümde kaza mı yapıyorlar? Hepsi ve daha fazlası bu hafta Beni Böyle Sev 77. Bölümde. Beni böyle Sev'in 77. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Ömer ve Ayşem'in arabanın içinde birbirlerine duydukları sevgi başlarına iş açacak gibi. Beni Böyle Sev yeni bölümüyle 6 Aralık Cumartesi akşamı 19.55’de TRT 1 ekranlarında olacak.

Gözlerini dünyaya zengin ailenin tek çocuğu olacak açan Ömer, annesinin bütün hayatını etkileyen aşırı alakası ile birlikte büyümüştür fakat hiç şımarmamıştır. Babası ise despot ve sevgisini asla belli etmeyen bir insan olmakla beraber Ömer’in bir an önce mezun olup kendi şirketlerinde bir işin ucundan tutmasını ister. Fakat Ömer’e hayallerini hiçbir zaman sormamıştır. Ömer fotoğraf çekmeyi çok seven ve ileride mimar olmak isteyen birisidir.

Haberin Devamı

BENİ BÖYLE SEV 77.BÖLÜM FRAGMANI – 6 ARALIK CUMARTESİ

AŞK ENGEL TANIMAZ

Trabzon’dan, İstanbul’a üniversitede okumak için gelen, hayata hep olumlu bakan, neşeli ve hareketli bir kızdır. Memleketlerinde köftecilik ile yaşamını sürdüren babasından hayatında ilk kez ayrı kalmıştır. Ayşem’in İstanbul’da çalabileceği tek kapı amcasınınkidir. Fakat bir gün yengesinin kendisini “istenmeyen yeğen” ilan ettiğini öğrenince işler değişir.

“Beni Böyle Sev “in geçen sezon kadrosundan bu sezonda yer alacak olan oyuncular; Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem) - Güven Kıraç (Nail) - Erdem Akakçe (Haluk) - Bala Atabek (Fahriye) - Selen Uçer (Eda) - Umut Kurt (Mazhar) - Burcu Altun (Reyhan) – Eren Kurtel (Edip). Ve bu sezon kadroya yeni katılanlar ise; Zafer Algöz (Menteş) - Eda Ece (Zeyno) - Ozan Osmanpaşaoğlu (Tolga) - Can Sipahi (Tarık) - Onur Sermik (Ahmet ) - Gülden Dudarık (Aylin) - Deniz Gürzumar (Metin) - Aslı Bekiroğlu (Ayça) - Mine Kılıç (Melda) - Özge Özyalçın (Sevinç)

Beni Böyle Sev’in akıllara kazınan replikleri:

Bambaşka sevgiler de varmış hayatta, seni çok düşünen başkaları da olurmuş meğer!

Haberin Devamı

Sizi kim böyle sever? Beni Böyle Sev, Seveceksen..

Ruhun ruhuma o kadar yakın ki; düşündüğün her şey aklımdan geçiyor.

Herkes ilişkisini yeniden gözden geçirecek aşkta sevgide ve özveride çıtayı yükselttik.(Emin Çakır dizinin görüntü yönetmeni)

Söze gerek yok, beni böyle sev.

Kendini çok yalnız hissedersin o soğuk gecelerde, onun geleceğini bilemezsin; belki düşünürsün ama bilemezsin…

İmkânsız aşk olmaz, imkanı varsa aşk olmaz.

Ayşem : Bizde söz ağızdan bir kere çıkar…

Ben sana bir ömür boyu sürecek mutluluk borçluyum, özür dilerim.

Çıkalım yukarı kaçıralım kızı olsun bitsin, neye niyet, neye kısmet deriz imzayı basar gidersiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!