Yüz nakilli Recep Sert artık muradına eriyor

Güncelleme Tarihi:

Yüz nakilli Recep Sert artık muradına eriyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 16:12

Türkiye’nin 5’inci yüz nakillisi 28 yaşındaki Recep Sert, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tanışıp nişanlandığı 29 yaşındaki Esma Akyurt ile 21 Aralık’ta Bursa’da evleniyor. Düğün daetiyelerini dağıtmaya başlayan Sert, neler hissettiğini soranlara, "Muradıma eriyorum" dedi.

Haberin Devamı

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzünden yaralanan Recep Sert’e, 18 Temmuz 2013’te, tatil için geldiği Muğla’da beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist Andrzej Kucza’nın ailesi tarafından bağışlanan yüzü nakledildi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından gerçekleştirilen yüz ve çene naklinin ardından Recep Sert, hızla iyileşmeye başladı. Sert yaklaşık 1 yıl önce de o tarihlerde Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde çalışan Esma Akyurt ile tanıştı.

Yüz nakilli Recep Sert artık muradına eriyor


7 AY ÖNCE NİŞAN

Birbirlerine aşık olan Recep Sert ve Esma Akyurt, 7 ay önce nişanlandı. Sert ve Akyurt, evlilik için hazırlıklarını tamamlayıp düğün davetiyelerini dağıtmaya başladı. Sert, her biri ayrı mesaj niteliğinde olan düğün davetiyesinde ise ’Bir zaman tünelinin sonsuzluğunda en güzel sevgiyi birlikte yaşadık. Her uçurumun kenarında birlikte meydan okuduk rüzgara ve gökyüzünden birer yıldız çalıp ışık yaptık geleceğimize. Hayatımızın en güzel gününü siz sevdiklerimizle paylaşmak dileğiyle ifadelerinin yer aldığını belirtti.

Haberin Devamı

Yüz nakilli Recep Sert artık muradına eriyor


NİKAH ŞAHİDİ PROFESÖR ÖZKAN


Nikah şahitlerinin Prof. Dr. Ömer Özkan’ın olmasını arzulayan Recep Sert ve Esma Akyurt, 20 Aralık’ta Bursa İnegöl’de yer alan Rumeli Kültür Derneği’nde kına gecesi düzenleyeceklerini, 21 Aralık’ta İnegöl Kültür Park içindeki Gölbaşı Düğün Salonu’nda dünya evine gireceklerini kaydetti. Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Recep Sert, "Muradıma eriyorum. Bizim aşkımız çok büyük. Önceleri kimse bize inanmak istemedi. İnanamadılar. 'Reklam yapıyorlar' dediler. Bu düğün birçok kişiye cevap olacak" dedi. Bursa’da ev tutan çift, tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!