Nehir’in babası: Yaşadığını bileyim yeter

Güncelleme Tarihi:

Nehir’in babası: Yaşadığını bileyim yeter
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2014 11:37

VAN’ın Gürpınar İlçesi Kırkgeçit Mahallesi’nde 35 gün önce evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan’dan bir iz yok. Arazi aramaları son bulurken, umudunu koruyan baba Erkan Aslan, "Kızımı kaçırana yalvarıyorum. Sadece yaşadığını bileyim sesini duyayım yeter. Kaçıran kişi eğer benden daha iyi ona bakacaksa ve çocuk özlemi çekiyorsa gerekirse bağrıma taş basıp Nehir’i ona evlatlık olarak verebilirim" dedi.

Haberin Devamı

Gürpınar’a 40 kilometre uzaklıktaki Kırkgeçit Mahallesi’nde 35 gün önce evinin önünde oynarken kayıplara karışan; asker, AFAD ve UMKE ekiplerinin yaptığı aramalara rağmen bulunamayan 4 yaşındaki Nehir Aslan’dan hala bir iz yok. Kar yağışı ile birlikte arazi aramalarına son verilirken, jandarma ve polis en küçük bir detayı bile titizlikle inceliyor.

NEHİR'İ ARAMA ÇALIŞMLARINDAN FOTOĞRAFLAR

Nehir’in babası: Yaşadığını bileyim yeter


"UMUDUMU KAYBETMEDİM"

Kızı Nehir’in bulunması yönünde hiç umudunu kaybetmediğini belirten baba Erkan Aslan, her gün onu farklı yerlerde arıyor. Van, Bitlis, Siirt ve ilçelerine gidip kızını arayan Aslan, "Kızım için her şeyi yaparım. Farklı illere, ilçelere gittim. Belki bir okul bahçesinde, bir parkta ve bir pazarda bulurum diye. Onun yaşındaki her çocuğa bir umutla baktım. Ama maalesef bulamadım" dedi.

Haberin Devamı

Nehir’in babası: Yaşadığını bileyim yeter


"YAŞADIĞINI BİLEYİM YETER"

Kızının bulunması için yetkililere çağrıda bulunan Erkan Aslan, "Kızımın kaçırılma ihtimali çok yüksek. Ben kaçıran kişi ya da kişilere seslyeniyorum. Sadece yaşadığını bileyim, sesini duyayım yeter. Kaçıran kişi eğer benden daha iyi ona bakacaksa ve çocuk özlemi çekiyorsa gerekirse bağrıma taş basıp Nehir’i ona evlatlık olarak verebilirim. Dünyaya yeni gelen kızımıza hala isim vermedik. Bizim isteğimiz Nehir’in gelip kızımıza isim vermesi" dedi.

ANNE KÜRTÇE SESLENDİ

Nehir’in Türkçe bilmeyen annesi Hatice Aslan, göz yaşlarıyla kızına Kürtçe seslendi. Nehir’in yokluğuna daha fazla dayanamadığını belirten anne Aslan, "Nehir seni çok özledim. Senin heyecanla beklediğin küçük kız kardeşin de dünyaya geldi. Lütfen artık gel" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!