Bucaspor'da kongre kararı

Güncelleme Tarihi:

Bucasporda kongre kararı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2014 01:19

PTT 1'inci Ligi'nde üst üste gelen puan kayıplarıyla düşme hattına sürüklenen Bucaspor'da taraftarın baskısına dayanamayan yönetim olağanüstü kongre kararı aldı.

Haberin Devamı

Genel kurulun 17 Aralık'ta Buca Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu Konferans Salonu'nda toplanacağı, çoğunluk sağlanamaması halinde kongrenin 24 Aralık'te tekrarlanacağı açıklandı. "Artık dayanacak gücümüz kalmadı" diyen Başkan Hüsnü Kaya, "Ben ve arkadaşlarım kulübün geleceğini kurtarmak adına çok çalıştık, ancak kimseden destek göremedik. Yönetim olarak Bucaspor'un yenilenmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz " diye konuştu.
Aday olmayı şimdilik düşünmediğini söylerken taraftarlara da sitem eden Başkan Kaya, "Sosyal medyada bana küfür edenlerin pek çoğu maçlara dahi gelmiyor. Benim vicdanım rahat. Bucaspor için her türlü fedakarlığı yaptım, ancak yaranamadım. Belediye bile bize sırt çevirdi. Bu saatten sonra kalmamızın bir anlamı olmazdı" dedi.
Asbaşkan Adil Demir de dayanma güçlerinin kalmadığını açıklayarak, "Bir kez olağanüstü genel kurul kararı almaktan vazgeçtik. Destek görürüz diye bekledik. Ancak kimse bizim yüzümüze bakmadı. Yönetimdeki yol arkadaşlarımız dahi bizi terk etti" ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!