Karşıyaka'nın iki sorunu: Ofoedu ve Rıdvan

Güncelleme Tarihi:

Karşıyakanın iki sorunu: Ofoedu ve Rıdvan
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2014 01:19

PTT 1'inci Ligi'nde üst üste 2 İzmir derbisini kazanarak Karşıyaka, 2 oyuncusu Ofoedu ve Rıdvan'dan yana dertli.

Haberin Devamı

Sakat olduğu gerekçesiyle Elazığspor, Orduspor ve son olarak Altınordu maçlarında oynamayan, Samsunspor karşılaşmasında ise takım galip durumdayken oyundan çıkan Ofoedu'nun tavırları can sıkrarken, geçen hafta antrenmanda teknik direktör Yusuf Şimşek'le tartıştığı için kadro dışı bırakılan Rıdvan, U-21 takımıyla çalışmak veya özel antrenman programı almak için tesislere dönmedi. Ofoedu'yu uyardıklarını söyleyen 2'nci Başkan Azat Yeşil, bu konuda şunları söyledi:
"Kendisine çeki düzen vermesini istedik. Özel hayatına dikkat etmesini, antrenmanlara daha çok odaklanmasını söyledik. En küçük bir ağrısı olduğunda maça çıkmıyor. Altınordu derbisinde onun yerine sağ kanatta Juninho, forvet arkasında da Onur Okan çok başarılı oldu. Ofoedu iyileşse bile, arkadaşları bu kadar formdayken zor yer bulur."
Rıdvan'ı kaybetmek istemediklerini kaydeden Azat Yeşil, "Onu evladımız olarak görüyoruz. Sıkıntıyı aile içinde çözeriz" diye konuştu.

GÖÇEBE OLDULAR
Karşıyaka'da 29 Ekim'de bakıma giren Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki ana saha, halen hazır hale gelmedi. O tarihten bu yana tesisteki küçük saha ile Menemen Maltepe Sahası'nda çalışan yeşil kırmızılı ekip, maçlardan önce de hafta içinde Foça ve Turgutlu'ya kampa gitmek zorunda kaldı. Bu hafta için de kamp yeri arayan yönetim, artan kamp masrafları yüzünden zor durumda kaldı. Ara ekim yapılan zeminin
20 Aralık'a kadar hazır hale geleceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!