Diyadin: Bu benim Göztepe'm değil

Güncelleme Tarihi:

Diyadin: Bu benim Göztepem değil
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2014 01:19

DOKUZ Eylül Üniversitesi'nde düzenlenen Eğitim İşbirliği protokolüne katılan Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin, takımının son durumunu değerlendirdi.

Haberin Devamı

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta lider Bandırmaspor'un 5 puan gerisinde 27 puanla üçüncü sırada yer aldıklarını hatırlatan Metin Diyadin, "6 hafta önce geldiğim Göztepe'nin oyun anlayışı ve futbolcu tercihleri benim sistemime kesinlikle uymuyor. Devre arasına kadar bir değişime gidemeyeceğim. Ancak 2'nci yarıda hem sistem hem de kadro değişecek. Şu anki Göztepe benim takımım değil. Transfer sezonunda mutlaka takviyeler olacak" dedi. 2'nci Lig'den kurtulmayı hedeflediklerini vurgulayan Metin Diyadin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu sezon şampiyon olursak, gelecek planlarını daha sağlıklı yapabiliriz. Bu planlar uzun vadeli olacak. Önümüzdeki sezon 1'inci Lig'de mücadele edersek geleceğimizi inşaa etmeye başlayacağız. 2'nci Lig'de bunu başarabilmek mümkün olmuyor."

Diyadin: Bu benim Göztepem değil

Panele katılan sarı kırmızılı oyunculardan Ertuğrul ve Halil ise Metin Diyadin'in formayı adaletli dağıttığını söyledi, "Formayı kim hak ediyorsa, ona veriyor. Yedek kalan ve kadroya giremeyen futbolcular kimseye gönül koymadan, hatayı kendilerinde arıyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!