Gaziantep’e kız anadolu lisesi

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep’e kız anadolu lisesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2014 15:14

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve kayınpederi olan işadamı Ahmet Mukdat Ziylan, 32 derslikli kız Anadolu Lisesi yaptırmak için Gaziantep Valisi Erdal Ata ile protokol imzaladı.

Haberin Devamı

Valilik’te düzenlenen imza törenine Gaziantep Valisi Erdal Ata, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve hayırsever Ahmet Mukdat Ziylan katıldı. Törende konuşan Vali Ata, protokolün son 3 yıl içerisinde yapılan 83’üncü protokol olduğunu söyleyerek, "Ben Gaziantep’te eğitime katkıda bulunan tüm hayırseverlerimize, iş adamlarımıza, kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Eğitimin kalitesine mutlaka yüksek tutmamız gerekiyor" dedi.

TİM Başkanı Büyükekşi de eğitimin önemine dikkat çekerek, TİM olarak meslek okulları yaptıklarını belirtti. TİM Başkanı Büyükekşi’nin kayınpederi işadamı Ziylan ise eğitime katkı yaptığında dolayı mutlu olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından Mavikent Mahallesi’ne yaptırılacak olan ve ismi henüz kararlaştırılmayan okulun protokolü Vali Ata, Büyükekşi ve Ziylan arasında imzalandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!