Gelişigüzel kazıya başkan da isyan etti

Güncelleme Tarihi:

Gelişigüzel kazıya başkan da isyan etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 01:07

Ankara Hürriyet’in Yeşilevler Mahallesi’nde yaşanan asfalt sıkıntısını, “Yeşilevler fay hattı” bağlığıyla haber yapmasının ardından açıklama yapan Başkan Fethi Yaşar, “Biz de mustaribiz. Bazı kurumlar haber vermeden gelişi güzel çalışma yapıyor” dedi.

Haberin Devamı

Ankara Hürriyet’in, Yenimahalle Yeşilevler Mahallesi 794’üncü Sokak’ta BEDAŞ ve Başkentgaz’ın yaptığı altyapı çalışmaları nedeniyle vatandaşların mağdur olmasını, “Yeşilevler fay hattı” bağlığıyla haber yapmasının ardından açıklama yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Biz de mustaribiz” dedi. Bahsi geçen sokağa eylül ayı içinde yeni asfalt atıldığını ve vatandaşın bu durumdan memnun olduğunu dile getiren Yaşar, “Bu mahallemizde imar planları doğrultusunda altyapı çalışmaları tamamlanmış alanlara asfaltlama, kaldırım ve kilit taşı çalışmalarımız sürüyor. Anlaşıldığı üzere bu sokağımızda yaşanan sorun Yenimahalle Belediyesi’nden değil BEDAŞ,Başkentgaz ve Superonline’dan kaynaklanmaktadır” diye konuştu.

HABER VERMİYORLAR

Özelleştirme öncesinde UKOME kararları doğrultusunda bu kurumların çalışmalarını yürüten firmaların daha özenli davrandığını savunan Yaşar şunları söyledi: “Kurumlar özelleşmeden önce belirlenen zaman aralığında düzenli şekilde çalışıyordu. Çalışmalar biter bitmez de ilçe belediyeleri asfalt ve düzenlemeyi yapıyorlardı. Ancak bu kurumlar özelleştirildikten sonra kendileri aldıkları kararla ilçe belediyelerine haber vermeden istedikleri yerleri kazarak çalışma yürütüyorlar. Bu kurumların kontrolü veya takibi de mümkün olmuyor. Bu sıkıntıdan dolayı sadece biz değil Ankara’daki tüm ilçe belediyeleri, Büyükşehir Belediyemiz ve halkımız mağdur oluyor. Vatandaşlarımız ile karşı karşıya kalıyoruz. Bu büyük bir israftır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!