Bucaspor'da kongre sesleri yükseliyor

Güncelleme Tarihi:

Bucasporda kongre sesleri yükseliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2014 15:11

PTT 1'inci Lig'de golsüz sona eren Şanlıurfaspor maçının ardından taraftarların tesisleri basarak istifasını istediği teknik direktör Sait Karafırtınalar, görevinin başında olduğunu söylerken yönetimde kongre sesi yükselmeye başladı.

Haberin Devamı

Kendilerine haksızlık yapıldığını belirten Sait Karafırtınalar, "Bu takımın ne şartlarda sahaya çıktığını kimse bilmiyor. Kulübün yaşadığı ekonomik sorunlar hepimize yansıyor. Bu baskıyla oynamak kolay değil. Taraftarımız zor günümüzde bize sahip çıkacağına üzerimize geliyor. Bir yere gitmiyorum, görevimin başındayım" dedi.
Sait Karafırtınalar, futbolcularının büyük bir dayanışma içinde olduğunu anatırken de, "Tesislerde herkes el ele verip tüm zorlukların üstesinden gelmek için çabalıyor. Seyircimizin onları protesto edip ıslıkmaya hakkı yok" ifadesini kullandı.

Öte yandan yönetim kanadında genel kurul sesleri yükselmeye başladı. Başkan Hüsnü Kaya, yarın yapacakları yönetim kurulu toplantısında olağanüstü genel kurul kararı alabileceklerini söyledi. Başkan Kaya, "Artık maddi ve manevi dayanacak gücümüz yok" diye konuştu.

KAHVALTI SKANDALI
Ekonomik krizin tavan yaptığı Bucaspor'da pazar günü oynanan Şanlıurfaspor maçından önce Kaynaklar Tesisleri'nde futbolculara kahvaltı çıkmadığı iddia edildi. Personelin para olmadığı için kahvaltı malzemesi alamadığı öne sürülürken sorunu takımın tecrübeli isimlerinden Erkan Taşkıran, Yasin Avcı ve Emin Aladağ'ın çözdüğü belirtildi. Üç futbolcunun aralarında para toplayıp dışarıdan ekmek, peynir, zeytin, domates, boyoz ve gevrek aldırarak takım arkadaşlarının kahvaltı yapmasını sağladığı öğrenildi. Bu arada futbolcuların tesislerde çıkan yemeklerden de şikayetçi olduğu kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!