Üniversite öğrencileri ilkokulu boyadı

Güncelleme Tarihi:

Üniversite öğrencileri ilkokulu boyadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2014 13:42

Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü öğrencileri, "Topluma hizmet uygulamaları" dersi kapsamında Kepsut ilçesindeki bir ilkokulu boyadı.

Haberin Devamı

Ders kapsamında Kepsut'a gelen 3 ve 4’üncü sınıf 20 üniversite öğrencisi, belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirilen çalışmayla, ilçenin kırsalında yer alan Piyade İlkokulunun binasının iç ve dış boyasını yaptı.

Boyayı ve fırçayı kendileri temin eden öğretmen adayları, küçüklerin de yardım ettiği çalışmayı bir günde tamamladı.

Öğrenciler, ders kapsamında da olsa kırsalda öğrencilerle buluşmak ve böyle bir çalışmayı yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Fakültenin öğretim üyesi Doç. Dr. İsmail Arslan topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında öğretmen adayları ile belirledikleri ve boya ihtiyacı olduğu tespit edilen bir okulda çalışma yaptıklarını belirterek, başından sonuna kadar her şeyin planladıkları gibi olumlu geçtiğini belirtti.

Kepsut Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Konuk da belediye olarak eğitime çok önem verdiklerini vurgulayarak, "Okulu boyayan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Öğrenciler hem derslerini yaptılar hem de öğretmen adayı olarak öğrencileriyle buluşup, okulu boyadılar" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!