Almanya’da Hakan Çalhanoğlu şov

Güncelleme Tarihi:

Almanya’da Hakan Çalhanoğlu şov
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2014 12:32

Almanya Ligi’nde Bayer Leverkusen, Köln’ü 5-1 yenerken, Hakan Çalhanoğlu maçın adamı oldu. Hakan Çalhanoğlu, Köln maçında frikikten attığı golle yine dikkatleri üzerine çekti. Bayer Leverkusen’de forma giyen milli futbolcumuz, Köln ile oynanan maçta enfes bir gole imza attı.

Haberin Devamı

Gökhan Töre ile yaşadığı silah olayının ardından A Milli Takım'a çağrılmayan Hakan Çalhanoğlu, Bayer Leverkusen'in Köln'i 5-1 yendiği maçta mükemmel bir frikik golü attı, bir de asist yaptı. Almanya Birinci Futbol Ligi'nde Bayer Leverkusen, Köln'ü 5-1 yenerken, Hakan Çalhanoğlu maçın adamı oldu. Milli futbolcumuz, takımının 1-0 geriye düştüğü maçta önce Bellarabi'nin beraberlik golünün asistini yaptı. Ardından da mükemmel bir frikik golüyle galibiyeti getirdi. 4. dakikada kaleci Leno tarafından düşürülen Lehmann, kazanılan penaltıyı gole çevirdi ve Köln'ü 1-0 öne geçirdi. 26. dakikada Leverkusen frikik kazandı.

Almanya’da Hakan Çalhanoğlu şov


BU SEZON 3. GOLÜNÜ ATTI

Atışı kullanan Hakan Çalhanoğlu’nun nefis şutu kaleci Horn’dan döndü. Topu tamamlayan Bellarabi eşitliği sağladı. 61’de Hakan Çalhanoğlu ceza sahası dışında kazanılan frikik vuruşunu nefis bir şutla ağlarla buluşturdu ve takımını 2-1 üstünlüğe taşıdı. 20 yaşındaki Türk oyuncu bu sezon 3. golünü atarken, 13 maçta 23 puana yükselen Leverkusen, lider Bayern’i 10 puan geriden izlemeyi sürdürdü. 79 ve 88’de Drmic, 90’da Bellarabi’nin golleriyle Leverkusen maçı 5-1 kazandı.

ÇALHANOĞLU RONALDO VE MESSİ'Yİ GEÇTİ

Bundesliga'da Leverkusen sahasında Köln'ü 5-1 mağlup ederken karşılaşmanın 61. dakikasında Hakan Çalhanoğlu harika bir frikik golüne imza attı. Bu aynı zamanda Hakan'ın son iki sezonda ceza sahası dışından attığı 10. gol oldu. 20 yaşındaki genç yıldız böylece Avrupa'nın en üst düzey 5 liginde son iki sezonda ceza alanı dışından en çok gol atan futbolcu oldu. Hakan Çalhanoğlu bu alanda Ronaldo, Messi, Rooney, Gareth Bale, Neymar, Ibrahimovic, Robben, Suarez gibi yıldızları geride bıraktı. Köln maçından önce 6 gol, 7 asistlik performansla oynayan Hakan Çalhanoğlu bu hafta attığı golle rakamı 7'ye çıkarttı. Çalhanoğlu böylelikle Türk futbolcular arasında en fazla gol atan isim olma ünvanını ele geçirdi. Hakan'ı 6 golle Kasımpaşa'dan Adem Büyük takip ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!