Balbay, "Seçimlerden sonra Zeybek oynayacağım"

Güncelleme Tarihi:

Balbay, Seçimlerden sonra Zeybek oynayacağım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2014 11:14

CHP İzmir Milletvekilli Mustafa Balbay Ödemiş'te partililerle bir araya geldi. Katıldığı düğünde zeybek oynaması için sahneye davet edilen Balbay, "Ben şimdi Zeybek oynamak istemiyorum. Ben seçimlerden sonra Zeybek oynayacağım" dedi.

Haberin Devamı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Ödemiş'i ziyaret ederek partililerle buluştu. Vatandaşlarla sohbet eden Balbay, esnafın sorunlarını dinledi. Bademli Fidancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ni ziyaret eden Balbay, "Konaklı'dan sonra Ovakent ve Bademli de esnaf ve çiftçilerin sorunlarını dinledik. Üretim yapamadıklarını tarımın tamamen bittiğini söylediler. Bende Tarım Bakanı'na diyorum ki; Tarım Bakanı Mehdi Eker'in ülke tarımı ile soyadının 'Eker' olması dışında hiçbir ilişkisi yok. Esnaf borçlu, çiftçilerimiz mağdur durumda ve mazot alamıyorlar. Bu kadar sıkıntımız varken AKP hükümeti Türkiye'yi tozpembe göstermeye devam ediyor" dedi.
Daha sonra bir düğüne katılan Balbay, Zeybek oynaması için sahneye davet edildi. Sahneye çıkan Balbay Zeybek oynamayarak, "Ben bir milletvekilli olarak sizin mutlu gününüzü paylaşıyorsam acı gününüzü de paylaşmalıyım. O zaman sizin oylarınızı hak etmiş olurum. Ben şimdi Zeybek oynamak istemiyorum. Ben seçimlerden sonra Zeybek oynayacağım" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!