Acun ve Adriana Lima arasında ne var?

Güncelleme Tarihi:

Acun ve Adriana Lima arasında ne var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2014 14:35

Adriana Lima ve Acun arasında ilişki olduğu yönündeki iddialar, sosyal medya gündemine oturdu. İddiayı duyan Twitter kullanıcıları, böyle tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı için ortaya atılan iddia, magazin gündemine bomba gibi düştü. İddiaya göre, Ilıcalı dünyaca ünlü top model Adriana Lima ile bir ilişki içerisinde. Ilıcalı’nın, bu ilişki için 11 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı’dan ayrılmaya karar verdiği iddia edildi.
Adriana Lima’ya olan hayranlığını her zaman çekinmeden dile getiren Ilıcalı, ünlü modeli Türkiye’ye getirmiş ve programına konuk etmişti. Program sonrası ise Lima ve Ilıcalı arasında bir yakınlaşmanın olduğu belirtildi.

Acun ve Adriana Lima arasında ne var


BOŞANMA PROTOKOLÜ

Ilıcalı’nın eşiyle şimdilerde gizli bir boşanma protokolü yapmaya çalıştığı, tazminat olarak 50 milyon lira vereceği de konuşuluyor. Adriana Lima da geçtiğimiz aylarda NBA’in yıldız basketbolcularından olan eşi Marco Jaric’den ayrılmıştı.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYA ÇALKALANIYOR

Acun ile Adriana Lima arasında yaşandığı iddia edilen ‘gizli ilişki’ sosyal medyada büyük yankı buldu. Özellikle erkeklerin tepkisini çekti:

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!