'10 takla atıp yatıyorlar, sonra 1 saniyede...'

Güncelleme Tarihi:

10 takla atıp yatıyorlar, sonra 1 saniyede...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2014 22:45

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Penaltı haksız" diyen Eskişehirspor'un hocası Ertuğrul Sağlam'a sert çıktı: "Hakemler bize çok rahat kırmızı kart çıkarıyor. İki penaltımız verilmedi. Buraya gelenler sürekli yere yatıyor. 10 takla atıp yatıyorlar, sonra 1 saniyede içeri giriyorlar."

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Eskişehirspor maçında futbolcular arasında yaşanan gerginlik teknik direktörlere de yansıdı. Önce kırmızı siyahlıların hocası Ertuğrul Sağlam, Lig TV canlı yayınına çıkıp, penaltının haksız olduğunu ifade etti. Sağlam'ın bu sözlerini duyan Kartal, çok sert bir yanıt verdi. İşte Kartal'ın açıklamaları:


"BİZE ÇOK KOLAY KIRMIZI KART GÖSTERİYORLAR"
"Ertuğrul Sağlam'a cevap vermek istiyorum. Baktığımız zaman, hakemler bizim sahamızda bu kadar rahat kırmızı kart gösterebiliyorlarsa, peki rakip takım hakemi nasıl geçememiş? İçeride arkadaşları iki penaltımızın olduğunu söylediler. Buraya her gelen takımın futbolcuları yere yatmaktan biz oyun oynayamıyoruz. Sedye geliyor, adam 10 takla atıyor. Dışarı alınıyor, 1 saniye sonra içeri giriyor. Burada yanlışlık yok mu? Önce buralara bakalım" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı


G.SARAY MAÇINDAKİ HAKEM YANKAYA'NIN HAREKETİ İÇİN...
İsmail Kartal, Gaziantepspor-Galatasaray maçında Burak Yılmaz'ın kafa vuruşu sırasında hakem Özgür Yankaya'nın yapmış olduğu ayak hareketiyle ilgili sorulan soruya ise "Bir yorum yapmayacağım. Kamuoyunun takdirine bırakıyorum" cevabını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!