Aziz Yıldırım'dan TFF Başkanlığı açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırımdan TFF Başkanlığı açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2014 15:59

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bir taraftarın, "TFF Başkanı olmayı düşünür müsünüz?" sorusuna, "Benim gibi bir adam tarafsız olabilir mi? Fenerbahçe Başkanlığı'nı bıraktıktan sonra yapacağım tek iş; iyi bir taraftar olmaktır" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 'Hedef 1 Milyon Üye' projesiyle ilgili organizasyonlar devam ediyor. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği proje kapsamında bugün, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de katılımıyla Fenerbahçe Koleji'nde bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda yaptığı konuşmada, bir dönem daha başkanlık yapmayı düşündüğünü açıklayan yapan Yıldırım daha sonra taraftarlarla sohbet etti.
Aziz Yıldırım bir taraftarın, "Başkanım, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı yapabilir misiniz?" sorusuna çarpıcı bir yanıt vererek, "Benim gibi bir adam tarafsız olabilir mi? Benim Fenerbahçe Başkanlığı'nı bıraktıktan sonra tek yapacağım iş; iyi bir taraftar olmaktır" dedi.

Aziz Yıldırım bu sözleriyle TFF Başkanlığı için düşüncesini net biçimde ortaya koyarken, mevcut TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e de gönderme yapmış oldu. Bilindiği üzere Demirören, daha önceden Beşiktaş Kulübü Başkanlığı yapıyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!