Mersin İdman Yurdu 2 - 0 Sivasspor

Güncelleme Tarihi:

Mersin İdman Yurdu 2 - 0 Sivasspor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2014 15:40

Mersin İdman Yurdu Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Sivasspor'u Nakoulma ve Sinan kaloğlu'nun golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Güney temsilcisi bu sonuçla puanını 20'ye çıkartarak maç fazlasıyla 2. sıraya oturdu.

Haberin Devamı

Mersin İdman Yurdu 2 - 0 Sivasspor


Stat: Tevfik Sırrı Gür
Hakemler: Mete Kalkavan, Kemal Yılmaz, Erdem Bayık
Mersin İdmanyurdu: Nihat Şahin, Serkan Balcı (Dk. 56 Tita), Mitrovic, Servet Çetin, Gökçek Vederson, Sadiku, Murat Ceylan, Khalili, Oktay Delibalta, Nakoulma (Dk. 87 Sinan Kaloğlu), Welliton (Dk. 78 Pedriel)
Sivasspor: Ertuğrul Taşkıran, İbrahim Toraman, Kadir Bekmezci (DK. 82 Musa Sinan), Chrisantus (Dk. 61 Utaka), Cicinho, Burhan Eşer, Costa, Batuhan Karadeniz (Dk. 69 Ahmet Aras), Ziya Erdal, Adem Koçak, Chahechouhe
Goller: Dk. 56 Nakoulma, Dk. 90 Sinan Kaloğlu (Mersin İdmanyurdu)
Sarı kartlar: Dk. 29 Khalili, Dk. 53 Serkan Balcı (Mersin İdmanyurdu), Dk. 87 Burhan Eşer (Sivasspor)

Mersin İdman Yurdu 2 - 0 Sivasspor


Sezon başından beri defansif orta saha olarak görev yapan İbrahim Toraman, Ümit Kurt'un yokluğunda bu maçta stoperde görev yaptı. Ancak Mersin İY'nun ilk golünde büyük bir hataya imza attı.


MAÇ ÖNCESİ
Sezonun ilk 10 haftasının flaş takımlarından olan Mersin İdman Yurdu, 5 maçtan galibiyetle ayrılırken 2 maçta rakibiyle eşitliği bozamadı. 10 maçta bulduğu 16 golle ligin en golcü takımlarından olan Akdeniz temsilcisi kendi kalesinde 12 gol gördü. Mersin seyircisi önnüde oynadığı 5 karşılaşmadan ise 4 galibiyet çıkarmayı başardı. 1 maçtan mağlubiyetle ayrılan Mersin İdman Yurdu, seyircisi önünde 10 kez gol sevinci yaşarken kalesindeki 5 gole de engel olamadı.

Haberin Devamı


Geçen yılın en başarılı takımlarından olan Sivasspor ise bu sezona kötü bir başlangıç yaptı. 10 karşılaşmada 2 kez galibiyet sevinci yaşayan Yiğidolar, 3 kez berabere kalıp 5 kez mağlup oldular. Bu karşılaşmalarda 11 gol bulan Sivasspor kalesinde ise 5 gol gördü. Sivasspor deplasmandalarda ise istikrarsız bir performans sergiliyor. 5 karşılaşmada sadece 1 kez galibiyet sevinci yaşayan Yiğido, 1 kez berabere kalıp 3 kez de mağlup oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!