GeriSeyahat Can Nergis'in tatil sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Can Nergis'in tatil sırları

Can Nergis'in tatil sırları

Arka Sokaklar dizisinde Komiser Onur rolünü canlandıran Can Nergis (28) bugüne kadar iş ve tatil amacıyla 23 ülkeye gitti. Uzun yıllar yurtdışında yaşadı ve çalıştı. Tayland’da bir restoran ve barı bulunan Nergis, gittiği mekânları bir işletmeci gözüyle de değerlendiriyor. Hem doğayla baş başa kalabildiği hem de spor olanakları geniş olan yerleri tercih ediyor. İşte Can Nergis’in favori mekânları...

Can Nergisin tatil sırları

Charm Churee Villa – Tayland

Can Nergisin tatil sırları

Özel plajı ve havuzlu villaları yüzmeyi sevenleri kendine çekiyor. Otelin bulunduğu Jansom Bay, şnorkelle dalış için ideal. Dünyanın her yerinden insanlar mercanları ve renkli balıkları görmek için adaya geliyor. Ayrıca Spa merkezindeki masaj zihninizi ve bedeninizi tazeliyor. Yelkenli pruvası şeklindeki restoranında resim gibi manzara eşliğinde kahvaltı etmek benim için anlatılmaz bir keyif. Aralıkta hafta sonu tek kişilik oda fiyatı 175 TL (Aralığa özel yüzde 45 indirim uygulanıyor - charmchureevilla.com).

Conrad – Rangali Adası – Maldivler

Can Nergisin tatil sırları

Hulhule Adası’ndaki otele gitmek için 30 dakikalık bir deniz uçağı yolculuğu yapmak gerekiyor. Tavandan tabana ahşap pencere bulunan odalardan Hint Okyanusu’nu izlemek ve ödüllü Spa’larında rahatlamak için bu mekânı tercih ediyorum. Tesis tamamen camdan yapılmış ve denizin altında bulunan Ithaa restoranıyla meşhur. Derin deniz balıkçılığını ve birçok su sporlarını burada deneyimledim. Çok çeşitli ve ünlü şarapları otelin mahzeninde bulabilirsiniz. Ayrıca civardaki adaları günübirlik turlarla gezebilir ve bölgenin kültürü hakkında daha çok bilgi edinebilirsiniz. Hafta sonu tek kişilik oda fiyatı 2200 TL (conradhotels3.hilton.com).

Club Med – Bodrum

Can Nergisin tatil sırları

Bungalov şeklindeki odalar ormanın içerisinde yer alıyor. Rüzgâr sörfü, okçuluk, golf gibi sporları bu tesiste rahatlıkla yapabilirsiniz. Çeşitli milletlerden oluşan personel çok profesyonel ve sizi tatil boyunca rahat ettirmek için ellerinden geleni yapıyor. Açık büfe yemekler kaliteli ve sağlıklı beslenme için uygun, aynı zamanda mönüdeki yöresel yemekler de mutlaka denenmeli. Akşamları yapılan sahne gösterileri izlenmeye değer. (Hafta sonu tek kişilik her şey dahil oda fiyatı 434 TL - clubmed.com.tr).

Can Nergisin tatil sırları

Botinero – İtalya
Ünlü futbolcu Zanetti’ye ait sessiz ve sakin bir bölgede bulunan mekân özellikle et yemeklerinde çok başarılı. Eğer futbol seviyorsanız duvarlarda Weah, Messi, Seedorf gibi ünlü futbolculara ait eşyalar sergileniyor. Botinero’da özellikle Fiorentina bifteğini tatmanızı ve beklememek için çıkmadan çok önce taksi çağırmanızı tavsiye ederim (botinero.it).

Gerakofolia – Yunanistan

Can Nergisin tatil sırları

İskeçe’de kartal yuvası olarak bilinen restoran dekoru ve yemekleriyle sizi büyüleyebilir. Mekâna orman yollarının içinden eşsiz manzarayı izleyerek ulaşabilirsiniz. Klasik Yunan yemeklerinin şömine önünde servis edilmesi burayı favorilerim arasına sokuyor. Fiyatlar bütün bölgede olduğu gibi gayet makul (gerakofolia.eu).

Emek Mantı – Yeniköy
Evime çok yakın olduğu ve dostça karşılandığım için çok sık ziyaret ettiğim bir yer. Osmanlı ve Karadeniz mutfağının en iyi örneklerini burada bulabilirsiniz. Klasik mantı ve yaprak sarma bağımlılık yaratabilir (emekmanti.net).

Can Nergisin tatil sırları

Shewa – Tayland
Kendi bar/restoranım olduğu için en rahat ettiğim yer. Tayland’ın film sokağı olarak bilinen bölgede bulunuyor. Müşteriler genelde sinema ve reklam sektöründen. Thai yemekleri; özellikle ızgaralar ve papaya salatası en popüler yemekler arasında gösteriliyor. Özel günlerde tema geceleri ve kostüm partileri yapılıyor. Muhteşem bahçe dekorasyonunun tadını çıkarabilir ve Tayland’da bulamayacağınız nargile keyfini burada evinizin bahçesindeymiş gibi yaşayabilirsiniz.

The World of Suzie Wong Club – Çin

Can Nergisin tatil sırları

Genelde iş amaçlı birçok defa Çin’de bulundum. Ziyaretlerimde diğer barlara göre daha sessiz bu mekâna uğrayıp açık havadaki verandasında elmalı kokteyllerden içmeyi seviyorum. Aslında burası postmodern bir caz kulübü. Konuşurken bağırmak zorunda kalmıyorsunuz (clubsuziewong.com).

Can Nergisin tatil sırları

Tarabya Otel Kafeterya – İstanbul
Yürüyüş sonrası kahve içmek için bu muhteşem manzaralı kafeye uğrarım. Açık havada terasta oturarak kahvaltınızı edebilir, ayrıca içerideki kısımda bulunan kitapları okuyarak dinlenebilirsiniz. Yemekler hem damağınıza hem de gözünüze hitap edecek güzellikte.


False