O polisin cezası belli oldu

Güncelleme Tarihi:

O polisin cezası belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2014 01:17

İZMİR’in Karabağlar ilçesi Eskiizmir Semti’nde, ekip otosuna çarpan ehliyetsiz sürücü Erhan Barlak’ın ağabeyi Emrah Barlak’ı, çıkan tartışmada tabancayla öldürüp, 4 kişiyi de yaralayan tutuklu sanık polis memuru İmran Kahya, 12 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

O polisin cezası belli oldu


Kahya, İzmir 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde, “kasten adam öldürme” suçundan ömür boyu, “kasten yaralama” suçundan 25 yıl hapis cezası istemiyle yargılanıyordu. Duruşma sonrası karara tepki gösteren Barlak’ın kardeşi Dilek Barlak baygınlık geçirdi. Barlak’a adliye sağlık ekipleri müdahale etti.

O polisin cezası belli oldu



Avukat Aykut Dikencik, cezanın üst sınırdan verilmesi gerekirken, mahkemenin bütün indirimleri uygulayarak sanığı kayırdığını ileri sürdü. Baba Nusrettin Barlak da, “Önce Yargıtay, daha sonra Anayasa Mahkemesi, en son da Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine başvuracağım. Bu davanın peşini sonuna kadar bırakmayacağım. Burada adalet yok. Bizim canımız gitti. Bir oğlum öldü, diğerleri ölü gibi. Beni de öldürsünler” diyerek karara tepki gösterdi.


O polisin cezası belli oldu


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!