Paris yolcuları

Güncelleme Tarihi:

Paris yolcuları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2014 01:12

Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz ve Kıvanç Tatlıtuğ, Türkiye’nin Paris Büyükelçisi Hakkı Akil’in “Paris’te Türk Sinemasıyla Randevu” etkinliği öncesinde verdiği resepsiyona katılmak için önceki gün Paris’e uçtu. Tatlıtuğ ile modacı sevgilisi Başak Dizer, havaalanında sıkıntılı anlar yaşadı.

Haberin Devamı

Havaalanına uçak saatinden 2 saat önce gelen Zafer Algöz, Cem Yılmaz ve Ozan Güven, işlemleri tamamlandıktan sonra kahvaltı yaptı.

Tekrar tekrar geçti
Başak Dizer’in x-ray cihazından birkaç kez geçmesi gerekti. Cihaz her seferinde uyarı verince gerilen modacı, güvenlik görevlisi üstünü aradıktan sonra havaalanına giriş yapabildi. Ancak çift, bu kez de harç pulu almayı unuttuklarını fark etti. Geri dönüp pulları alan ikili, bavulları nedeniyle de küçük bir kriz yaşadı. Her şeye rağmen uçağa binmeyi başaran Tatlıtuğ ve Dizer, akşam saatlerinde resepsiyona katıldı.

Paris yolcuları


Amerika’ya mı yerleşiyor?
Kıvanç Tatlıtuğ, Amerika’ya yerleşeceği iddiasına yanıt verdi: “Dizinin bitmesiyle bir süreliğine tatil yapacağım. Dizidir, filmdir, bunları bırakmadım, neden bırakayım? Sadece biraz dinleneceğim. Ama bir şey olursa oynarım, belli olmaz bu işler.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!