Denizli'de baskı artıyor: Girilmedik apart kalmayacak

Güncelleme Tarihi:

Denizlide baskı artıyor: Girilmedik apart kalmayacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2014 01:05

DENİZLİ kent merkezinde yapılan huzur toplantısında muhtarların ana konusu kızlı- erkekli apartlar oldu. Duydukları şikayetleri iletmeleri üzerine, Belediye Başkanı Ak Partili Hüseyin Gürlesin kontrolleri arttırıp denetimleri sürdüreceklerini, kurallara uymayanların gözünün yaşına bakmayacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

DENİZLİ Kınıklı Polis Merkezi’nde huzur toplantısı düzenlendi. Toplantıya Vali Şükrü Kocatepe, Kaymakam Veysel Beyru, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile muhtarlar ve okul müdürleri katıldı. Toplantıda muhtarlar günlük ve saatlik olarak kiralanan apartlarla ilgili şikayetlerini iletip, kızlı-erkekli kalındığını, kayıt yapılmadığını belirtip, denetim altına alınmasını istedi.


Denizlide baskı artıyor: Girilmedik apart kalmayacak


'GİRMEDİĞİMİZ APART KALMAYACAK'

Başkan Gürlesin, apartların bir çok konuyu tetiklediğini belirterek şunları söyledi: “Apartlar konusu geçmişten gelen bir sıkıntıdır. Ama bir furya var. Kulağıma çeşitli sıkıntılar geliyor. Şikayet olan yerlere biz müdahale ediyoruz. Ama bununla beraber genel gireceğiz. Buradan aleni duyulsun. Apart olan her yere gireceğiz. Bugüne kadar müdahale edilmediyse, bizim dönemimizde olacak. Yıkılacak yer varsa yıkacağız. Bak bu kadar söylüyorum. Önceden bunun kayıt altına alınması gerekiyor. Kayıt altına alınması için zeminini oluşturmak zorundayız. Belediyeye düşen ne varsa yapacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!