Güle oynaya

Bir takımda bu oyun anlayışını, ahengi engelleyen birinden kurtulduğu zaman zaten var olan gücüyle her takıma korkulu anlar yaşatacak bir Trabzonspor izlemeye devam ediyoruz.

Haberin Devamı

Ama Vahid hoca her türlü tecrübesine rağmen bu takımı engellemeyi nasıl başarıyordu, akıl alacak gibi değildi.
Bu takım doğru ellerde, 10 kişi değil 9 kişi bile kalsalar eminim ki o eski Trabzonspor ruhu tekrar ortaya çıkacaktır.
Takım halinde oynamaya başladıklarından beri hiç bir engele çok kolay bir şekilde takılacaklarına inanmıyorum. Başta kaptan Bosingwa olmak üzere Ekici ve Sefa ile bu takımı izlemek artık bir zevk haline gelecektir.
İleriki haftalarda Ersun hocanın kondisyon olarak bu takımı çok daha üst taraflara taşıyacağından hiç bir endişe duymuyorum. Bunu da 10 kişi kaldıktan sonra çok daha net bir şekilde gördük.

KAPTAN BOSINGWA

Bir kaptanın saha içinde nasıl davranması gerektiğini, arkadaşlarını nasil yönlendirdiğini ve nasıl bir performans sergileyeceğini sorarsanız herhalde herkes benim gibi ‘Bosingwa’yı izleyin’ der. Türkiye’de bazı takımlarda çoğu zaman sadece sağ koluna bandı takanlara sesleniyorum, Bosingwa’yı örnek alın ve kazanın.

TARAFTAR HARİKA

Takım göze hoş gelen bir futbol oynamaya başladığında ve o forma için verilen mücadeleyi gören taraftarın nasıl mutlu olduğunu ve takımı desteklediğini herhalde oyuncular farkındalar. Bu insanları hiç bir şekilde kaybetmeyi düşünmeyin bile... Hem siz oynadığınız futboldan zevk alın hem de onların inançlarını artırın. Eminim en kısa sürede Avni Aker dolacaktır.

BİR ÜST TUR

Güle oynaya çıktığınız bir üst turda sizlere sonsuz başarılar diliyor ve verdiğiniz mücadeleden dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Durmak yok yola devam...

Yazarın Tüm Yazıları