Yeşilevler fay hattı

Güncelleme Tarihi:

Yeşilevler fay hattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2014 01:14

BEDAŞ ve Başkentgaz’ın altyapı çalışması sonrası şantiye alanına dönen yola 3 aydır asfalt atılmasını bekleyen Yeşilevler Mahallesi sakinleri, isyan etti: “Yolda yaklaşık 300 metre yarık var. Yağmur yağdığında şelale gibi çamur akıyor.”

Haberin Devamı

Yenimahalle’ye bağlı Yeşilevler Mahallesi 794. Sokak’ta, BEDAŞ ve Başkentgaz’ın üç ay önce yaptığı altyapı kazıları, bölgeyi şantiye alanına çevirdi.
Elektrik ve doğalgaz hattı için yapılan kazılar nedeniyle yolda yaklaşık 300 metre uzunluğunda yarık oluşurken, çevre sakinleri tüm şikayetlerine rağmen yolun asfaltlanmamasına tepki gösterdi.
İlgili kurumlara üç aydır yolun asfaltlanması için başvuruda bulunduklarını dile getiren Kenan O., yağışların ardından sokaktaki yarığın daha derinleştiğini söyleyerek, şöyle konuştu:

YAĞIŞLI HAVALARDA GİREMİYORUZ

“Elektrik ve doğalgaz hatları çekildikten sonra sokağa bir daha uğrayan olmadı. Yağmurlu havalarda sokağa arabayla girmemeye çalışıyoruz. Çünkü çamura bulanan yolda nerenin yarık olduğunu kestirmek zor oluyor. Köy yoluna dönen sokağın, eski haline dönmesini istiyoruz.”

Haberin Devamı

SU GİBİ ÇAMUR AKIYOR

Mahalle sakinleri de 794. Sokak’a ‘çamur şelalesi’ benzetmesi yaparak, şu ifadeleri kullandı:
“Yağmur yağdığında şelaleden su akar gibi yoldan çamur akıyor. Yağmur suyu, sokağın üst kısmındaki çöpleri önüne alıyor ve yarığı derinleştirerek yolun alt kısmına çamur taşıyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!